Indlæser Begivenheder

Udbudsmøde

Netværksmødet afløses denne gang af et udbudsmøde, hvor alle er velkomne – medlemmer som ikke medlemmer.

Vi er i gang med at planlægge udbudsmødet, men på tegnebrættet er Borgmester Ole Vive og kommunaldirektør Thomas Knudsen, som kommer og giver en status ift. kommunens budget og kommende tiltag. Det er også planen, at Centerchef Jørgen Veisig, vil informere om kommende udbud, indkøb og nyheder for bygge- og anlægsbrancherne i Faxe Kommune. Der vil også være mulighed for at netværke med andre af områdets større bygherre og interessenter.

Det endelige program er endnu ikke fastlagt, men hold øje med siden her. Du kan dog sagtens tilmelde dig.

Udbudsmødet finder sted den 31/10 fra kl. 15.30-17.30

For spørgsmål kontakt direktør Tomas Legarth fra Business Faxe på fr@businessfaxe.dk eller 21 70 85 86.

Om Bygge- og Anlægsnetværket

I mødes hver anden måned. Her tager I bordet rundt og måler temperaturen på, hvordan det går ude i virksomhederne og i markedet og vender relevante emner. Netværket er etableret af dine kollegaer i branchen og er for lokale bygge- og anlægsvirksomheder.

Formålet er at danne og udbygge faglige og sociale relationer, udveksle erhvervserfaringer og gode råd med hinanden – samt at stille skarpt på de temaer og områder, der fylder i branchen og i jeres hverdag. Der vil blive serveret en let anretning undervejs.

Vil du høre mere om netværket eller tilmelde dig, så kontakt direktør Tomas Legarth på tl@businessfaxe.dk eller 51664664.

Tilmelding til udbudsmødet den 31/10

Medlem af Business Faxe? *
Go to Top