Indlæser Begivenheder

Bygge- og anlægsnetværk: Sådan styrker du dit salg

Klar til at løfte dit salg til nye højder? Business Faxe inviterer dig til et spændende netværksmøde med fokus på salg.

Mødet er skræddersyet til håndværkere, byggefirmaer og entreprenører i bygge- og anlægsbranchen – men alle med interesse for salg er velkomne!

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimere salgsprocessen i en tid, hvor markedet blomstrer, men konkurrencen er hård. Vores oplægsholder, Jesper Dalhus fra JEMAC, vil dele sin ekspertise i salg, rekruttering og forretningsudvikling specielt tilpasset bygge- og anlægssektoren. Jesper er kendt for sin energiske og engagerende tilgang, der garanterer en inspirerende oplevelse.

Derudover vil vi præsentere en spændende virksomhedscase, hvor vi får indblik i, hvordan en succesfuld virksomhed navigerer i den dynamiske salgsverden og konstant tilpasser sig kundernes behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en eftermiddag med værdifuld viden, ny inspiration og gode netværksmuligheder.

Kom og lad os sammen styrke dit salg!

Sidste tilmeldingsfrist den 13. september. Tilmelding foregår længere nede på siden

Program

15.15: Ankomst – der serveres kaffe/te, kage og sodavand

 15.45: Velkomst v/ Peter Fjerring, erhvervskonsulent i Business Faxe

16.00: Tips og tricks til at styrke dit salg v/ Jesper Dalhus, salgscoach og indehaver af rådgivningsfirmaet JEMAC

17.00: Case: En virksomhed inden for bygge/anlæg fortæller om dens erfaringer med at styrke salget

17.30: Networking – der serveres sandwiches og en forfriskning
Herefter afrunding af arrangementet

Prisen dækker kaffe/te, kage og sodavand. Faktureres inden mødets afholdelse


Om netværket

Netværket er et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Her udbygger I relationer og udveksler erhvervserfaringer med hinanden og får tilført ny viden.

I mødes ca. 6 gange om året. Møderne varer 2 timer og indeholder sparring, oplæg og drøftelse af et aktuelle emner, spisning og netværk.

Formålet er altså at danne og udbygge faglige og sociale relationer, udveksle erhvervserfaringer og gode råd med hinanden samt at stille skarpt på de temaer og områder, der fylder i branchen og i jeres hverdag.

Netværket er ejet af deltagerne selv, mens vi står for faciliteringen. Du har derfor sammen med de andre netværksdeltagere stor indflydelse på, hvilken værdi netværket skal skabe for jer, og hvilke emner netværket dykker ned i.

Netværket er for medlemmer af Business Faxe. Er du ikke medlem, og synes du, det lyder som noget for dig, er du velkomne til at prøve det af og deltage på et af møderne.

Det er gratis at være medlem af netværket, når først du er medlem af Business Faxe, men man betaler for egen forplejning.

Vil du høre mere om netværket eller tilmelde dig, så kontakt erhvervskonsulent Peter Fjerring på pf@businessfaxe.dk eller  61 37 94 23.

Tilmeld dig Sådan styrker du dit salg her:

Medlem af Business Faxe? *
Go to Top