Indlæser Begivenheder

Vi holder AftenForum hos SJEB i Rønnede

En aften i erhvervsbeklædningens tegn – det har større betydning, end du lige tror

Vi inviterer dig til efterårets første netværksmøde, hvor vi besøger Sjællands Erhvervsbeklædning (SJEB) i deres flotte hovedkvarter i Rønnede.

Her vil ejerne Martin og Allan Mayland Olsen tage os med på en spændende rejse gennem SJEB’s udvikling over de sidste 16 år. Du vil få et unikt indblik i virksomhedens vækstrejse og høre om deres fremtidsplaner.

Tema: Erhvervsbeklædningens værdi

Aftenens tema vil fokusere på, hvordan erhvervsbeklædning kan bidrage til forbedret sikkerhed, styrket branding og øget medarbejdertrivsel i virksomheder.

Om SJEB

SJEB blev grundlagt i 2008 af brødrene Allan og Martin Mayland Olsen. Sidenhen har SJEB vokset sig til en central aktør inden for arbejdstøj, sikkerhedssko, profilbeklædning og sportstøj. Med kunder fra både små håndværkere til store entreprenørvirksomheder og offentlige institutioner, er SJEB en vigtig partner for mange.

Program

16.30-17.00
Ankomst – der serveres en sandwich og forfriskning

17.00
Velkomst
v/ Business Faxe

17.00-18.15
Oplæg
v/ Allan Mayland Olsen og Martin Mayland Olsen
(efter oplægget er der mulighed for spørgsmål)

18.15
Afrunding af arrangementet
v/ Business Faxe

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende aften med netværk og ny viden.

Praktisk information

AftenForum er eksklusivt for medlemmer af Business Faxe, men ønsker du at prøve det af, før du bliver medlem, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Peter Fjerring på pf@businessfaxe.dk.

Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding senest d. 30. august.

Parkering på p-pladsen ved SJEB’s domicil i Rønnede – alternativt ved Business Faxe, Industrivej 2, der ligger bare 100 meter fra SJEB.

Tilmelding til AftenForum den 5. september.

Medlem af Business Faxe? *

Vil du have besøg af MorgenForum/AftenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores Morgen- eller AftenForum, så kontakt erhvervskonsulent Peter Fjerring og hør nærmere. Værtsvirksomhederne sørger for en let forplejning og lægger også lokaler til møderne. I form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Peter Fjerring på telefon: 61 37 94 23  eller e-mail: pf@businessfaxe.dk.

Go to Top