Indlæser Begivenheder

Kom til MorgenForum hos TKA – Thomas Kongshøj Adventure

Det føromtalte AftenForum hos Sjællandske Medier har vi været nødt til at rykke til et andet tidpunkt. Vi har i stedet været så heldige, at TKA – Thomas Kongshøj Adventure har tilbudt at afholde et MorgenForum samme dato – altså den 5. september. Her bydes vi indenfor af ejer Thomas Kongshøj, som vil fortælle, hvordan han driver en virksomhed med mange timelønnede, og hvad de tilbyder af events.

TKA – Thomas Kongshøj Adventure tilbyder events, som rigtig mange virksomheder kan nyde godt af – nemlig teambuilding, EL-Offroad og foredrag. Alt sammen med udgangspunkt i samarbejde, styrke, tillid, motivation, taktik, at være i nuet og Thomas Kongshøjs egen erfaring som professionel offroad. Og så er der instruktører på hele vejen igennem på alle offroadturene.

Du får også mulighed for komme med på en spændende rundvisning, hvor du ser faciliteterne og nogle af de store elmotorcykler. Der vil blive serveret en let morgenmad, og så bliver der selvfølgelig også masser af tid til at netværke og lave forretninger på kryds og tværs.

Vi glæder os til at se dig den 5. september hos TKA – Thomas Kongshøj Adventure kl. 07.00-08.30!

MorgenForum er for medlemmer af Business Faxe. Det er gratis, men kræver en tilmelding. Vil du prøve det af, inden du bliver medlem, er du velkommen.

MorgenForum med tvist

MorgenForum foregå nu også om aftenen – og det har vi valgt at kalde AftenForum. Det betyder, at vi på skift holder et MorgenForum og et AftenForum. Planen for de næste MorgenForum og AftenForum i 2023 er:

Februar som MorgenForum d. 7/2 hos Geomuseum Faxe
April som MorgenForum d. 11/4 2023 hos BeeGreen
Maj som AftenForum d. 2/5 2023 hos B&W Live
Juni som AftenForum d. 6/6 2023 hos Royal Unibrew
September som MorgenForum d. 5/9 2023 hos TKA – Thomas Kongshøj Adventure

MorgenForum finder sted fra kl. 07:00 til 08:30, og er gratis at deltage på, mens AftenForum finder sted fra kl. 17.00-19.00, og hvor der vil være en mindre pris for egen forplejning.

Vil du have besøg af MorgenForum eller AftenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores MorgenForum eller AftenForum, så kontakt direktør Tomas Legarth og hør nærmere. Værtsvirksomhederne, som holder MorgenForum, sørger for morgenforplejning, mens værtsvirksomhederne til AftenForum sørger for en let anretning. Normalt lægger værtsvirksomhederne også lokaler til møderne, og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Tomas Legarthpå telefon: 51 66 46 64 eller e-mail: tl@businessfaxe.dk.

Tilmelding til MorgenForum den 5. september

Medlem af Business Faxe? *
Go to Top