Indlæser Begivenheder

Vi holder MorgenForum hos energiselskabet Andel i Haslev

Siden 1912 har Haslev været hjemsted for større energiselskaber og vigtige aktiviteter på energiområdet. Selvom Andel sammen med deres internetselskab Fibia officielt hører hjemme i Svinninge i Holbæk Kommune, har Andel en markant tilstedeværelse i Haslev, hvor de udgør en af byens største arbejdspladser.

Under MorgenForum vil Andel give en briefing om deres aktiviteter på deres adresse i Haslev og bredere set diskutere fremtidens udvikling og forbrugsmønstre på energiområdet.

Tilmeld dig nu for at få indblik i Andels spændende aktiviteter i Haslev og for at lære mere om deres vision for fremtidens energiområde. Her får du en enestående mulighed for at få viden og indsigt i energibranchen og netværke på tværs af brancher.

Vi glæder os til at se dig den 11. april hos Andel kl. 07.00-08.30!

MorgenForum er for medlemmer af Business Faxe. Det er gratis, men kræver en tilmelding. Vil du prøve det af, inden du bliver medlem, er du velkommen.

Program og praktisk information vil blive opdateret

Tilmelding til MorgenForum den 11. april

Medlem af Business Faxe? *

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores MorgenForum, så kontakt erhvervskonsulent Peter Fjerring og hør nærmere. Værtsvirksomhederne sørger for morgenforplejning og lægger også lokaler til møderne. I form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Peter Fjerring på telefon: 61 37 94 23  eller e-mail: pf@businessfaxe.dk.

Go to Top