Virksomhedsbesøg med borgmesteren

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Borgmester Ole Vive og Erhvervsdirektør Tomas Legarth finder det vigtigt, at hjulene holdes i gang trods Corona-situationen. Det er en virkelighed vi må lære at leve med et godt stykke ud i fremtiden. Vi finder nye veje under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand, hygiejne mv. Erhvervslivet og samfundet kan og må ikke gå i stå, derfor har Ole og Tomas også genoptaget virksomhedsbesøgene sammen.


Der er stadig mange og interessante virksomheder at besøge og senest har vi været hos

  • Bakkely Smede- og Maskinfabrik ved indehaver Palle Hansen som er et sted, der ikke står stille lige meget hvilke udfordringer indehaveren og de ca. 25 mand står overfor. Lige nu kan de faktisk ansætte flere medarbejdere.
  • Haslev Bilcenter ved indehaver Brian Bøgh Jensen og de 9 ansatte er et andet eksempel på en virksomhed, der efter etableringen i 1985 og generationsskiftet i 2013, hele tiden har udviklet sig og tilpasset sig markedet. Lige nu ser branchen ind i en omskiftelig tid med hybrider og elbiler.
  • UNIQA A/S ved indehaver Kim Knudsen er beviset på, at vi i vores lokalområde kan tiltrække virksomheder, der kan tænke virkelig strategisk ind i en global dagsorden om læring med møbler samt lege- og sportspladser/-anlæg. En virksomhed vi virkelig kan være stolte af og som vil bring værdi til fortællingen om vores fantastiske lokale område.
  • Poul Jensens Maskinfabrik, hvor Jan Rønhoff viste rundt i en højt specialiseret produktion, der over årene professionelt har skaleret op og ned efter markedssituationen. En virksomhed der i mange år har tage ansvar også med elever og lærlinge.
  • Hylleholt gamle pigeskole i Faxeladeplads åbner nu som Hylleholt Familiehus ved indehaver Sanne Hansen, som et behandlingssted for sårbare og udsatte familier. Endnu et eksempel på at vores smukke lokalområde har potentiale til mange værdiskabende ting.
  • Willbrandt Gummiteknik, hvor Johnny Anekjær over de seneste ca. 15 år har vækstet den tyskejede virksomhed og af flere omgange har måttet udvide faciliteterne på Grobund i Haslev. Nu har virksomheden lige haft rejsegilde i deres nye flotte domicil på Grønlandsgade i Haslev og er blevet omdrejningspunkt for virksomhedens aktiviteter både i Skandinavien og Baltikum. Der er vækstpotentiale og – vilje i vores lokalområde.

Vi glæder os til at følge og understøtte hele det lokale erhvervsliv i deres bestræbelser på vækst og udvikling.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg af Business Faxe.
Læs mere her