Virksomhedsbesøg med borgmesteren

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned, når det er muligt, en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Borgmester Ole Vive og Erhvervsdirektør Tomas Legarth finder det vigtigt, at hjulene holdes i gang trods Corona-situationen. Det er en virkelighed vi må lære at leve med et godt stykke ud i fremtiden. Vi finder nye veje under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand, hygiejne mv. Erhvervslivet og samfundet kan og må ikke gå i stå, derfor har Ole og Tomas også genoptaget virksomhedsbesøgene sammen.

Borgmester Ole Vive og direktør Tomas Legarth har nu taget hul på deres 4. år med virksomhedsbesøg sammen


Der er stadig mange og interessante virksomheder at besøge og senest har vi været hos:

  • Faxe kommune har rigtigt mange spændende virksomheder og dagen startede hos en af dem, nemlig Danpal A/S i Faxe, som producerer engangspaller til industrien. Virksomheden er højt specialiseret, fremsynede og arbejder fokuseret med bæredygtighed. Den Sociale kapitalfond har derfor også investeret i virksomheden, der er i konstant udvikling og har store planer for fremtiden. Medejer og bestyrelsesmedlem Per Skov Jensen samt administrerende direktør og medejer Christian Lisberg tog imod, gav en interessant indføring i virksomhedens forretning og planer, hvorefter der var rundvisning i produktionen.
  • Turen gik videre til AD Cut, der har domicil i erhvervshuset Grobund i Haslev. Direktør Jesper Borup har ejet virksomheden i godt og vel 7 år med konstant vækst. I dag er der 11 medarbejdere, som har specialiseret sig i forarbejdning af stik -og ledninger til industrien. Jesper tager socialt ansvar og har blandt andet en godt samarbejde med Faxe Jobcenter. Der blev vist rundt i produktionen og der blev fortalt om planerne for udvidelse.
  • I Eco Valley i Rønnede, besøgte Ole og Tomas AB Lauridsen Maskiner, som sidste år flyttede i deres nybyggede domicil netop der. De tre ejere maskinhandler Søren Lauridsen, maskinhandler Steffen Højager Hansen og økonomichef Bjørn R. Kristiansen fortalte om hvor positivt, det havde været for virksomhedens vækst, at flytte til  industriområdet så tæt på motorvejen. Virksomheden har 20 års erfaring med salg, service og rådgivning indenfor alle typer entreprenørmateriel, nyt som brugt. Det nye domicil har flot showroom og gode faciliteter for både kunder og medarbejdere. Ejerne ser lyst på fremtiden og har da også klaret sig rigtigt godt gennem Corona krisen.
  • Dagen sluttede i stærk snefygning ved tømrer- og snedkermester Nicolai Gaardsøe på Terslev Overdrevsvej. Nicolai har mere end 20 ansatte og har dermed en af de større bygge/anlægsvirksomheder i lokalområdet. Svendene arbejder rundtom på hele Sjælland, men hovedsædet, administrationen og snedkerværkstedet ligger i Faxe kommune. Nicolai fik gode drøftelser med borgmesteren og erhvervsdirektøren om de rammevilkår, der er for at drive virksomhed netop i vores lokalområde. Igen en dag hvor Ole og Tomas tog sig værdifuld viden med hjem om det lokale erhvervsliv.

Vi glæder os til at følge og understøtte hele det lokale erhvervsliv i deres bestræbelser på vækst og udvikling.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg af Business Faxe.
Læs mere her