Virksomhedsbesøg med borgmesteren – september 2021

I går havde jeg igen fornøjelsen af at have borgmester Ole Vive med ude og besøge virksomheder, så vi sammen kan blive klogere på, hvilke vilkår det lokale erhvervsliv har for at drive virksomhed i netop vores område.

Hos JK Tryk i Rønnede kunne indehaver Jens K fortælle om en flot vækst og planerne for yderligere udvikling af virksomheden. En virksomhed der fortsat skaber lokale arbejdspladser og har et forbilledligt samarbejde med Faxe Jobcenter om rekruttering.

Turen gik også forbi LOCA Aps i Haslev, hvor man primært producerer den ikoniske KNAX knagerække med fokus på høj kvalitet og designrenhed.  Indehaver og direktør Thorkild Lundsgaard kunne fortælle om et fantastisk iværksættereventyr, der i 2019 købte og flyttede til større produktionslokaler i Haslev for at få plads til væksten og de nu 15 medarbejdere. Virksomheden har et godt samarbejde lokalt og beskæftiger desuden3 ungarbejdere.

I Business Faxe glæder vi os over den lokale virkelyst og succes, som understøtter netop den vækst og udvikling vi ønsker lokalt.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg af Business Faxe.
Læs mere her