Virksomhedsbesøg med borgmesteren – november

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Vanen tro var borgmesteren og Tomas også rundt og besøge virksomheder sammen i november. Formålet er at få en fælles forståelse af de vilkår det lokale erhvervsliv har samt at gøre opmærksom på de muligheder og gode historier kommunen faktisk byder på.

Borgmesterens og erhvervsdirektørens sidste fælles virksomhedsbesøgsrunde i 2019 gik først til Det lille murerfirma hvor, den iderige og altid positive ejer, murermester Jan Nissen viste rundt. Det flotte domicil er indrettet som de ideelle rammer for flere bygge- og anlægsvirksomheder og flere forretningsideer er på vej. Vi venter i spænding og håber på alt det bedste for Jan og samarbejdet i bygge- og anlægsbranchen lokalt.

Turen gik videre til Safe-Tec, hvor indehaver Bo Andersen kunne fortælle om de spændende og specialiserede produkter. Hvis militæret i ind eller udland har brug for grej til at løfte og trække i og med, så er de godt hjulpet hos Safe-Tec. Nyt bestyrelsesmedlem Casper Remmer Jeppesen deltog også ved besøget. Casper skal være en del af den virksomhedsudvikling, der nu satses på efter at virksomheden er blevet et A/S. Vi kommer også til at følge Safe-Tec tæt og understøtter hvis vi kan.

Afslutningsvis gik turen til Vesterholm Rengøring, hvor anden generation i form af Peter Vesterholm tog imod. Virksomheden startede i 1981 som vinduespudservirksomhed og den første kunde har de stadig. Langvarige relationer, tilfredse kunder og medarbejdere er karakteristisk for Vesterholm Rengøring, der da også i 1998 blev Gazelle og i dag har både rengøring og ejendomsservice.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg af Business Faxe.
Læs mere her