Virksomhedsbesøg med borgmesteren – januar 2020

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Borgmesterens og erhvervsdirektørens første besøgsrunde til det lokale erhvervsliv i 2020 var igen en succesfuld og lærerig oplevelse.

Dagen startede ved Dansk Skimmel A/S, som på meget kort tid er vækstet, har udvidet deres forretningsområde og er blevet et aktieselskab. Dansk Skimmel A/S modtog da også prisen Årets iværksætter 2019. Medindehaver Mathias tog imod og fortalte om hans og Caspers rejse frem til hvor de er i dag, med 12 medarbejdere og en afdeling både i Århus og Albertslund. Der arbejdes stadig med udviklingsplaner, der gør at deres engagement lokalt bliver større og at der dermed også bliver behov for større lokaler.

Derefter blev to virksomheder fremvist i umiddelbar forlængelse af hinanden, da Tine Larsen først viste rundt på det helt fantastisk smukke “Det Gamle Apothek”, der nu næsten står helt færdigt og gennemrenoveret. Et “sleep-inn”, som en del af Destination Gisselfeld, med stort potentiale, ikke kun som overnatningssted, fordi det store industrikøkken og tilhørende herskabelige lokaler indbyder til mere. Tine viste derefter Kærskovgård B&B frem, der med stor succes og fuld belægning har været drevet rentabelt i flere år.

Dagen sluttede hos A-Holdet Byg & Anlæg Aps, en entreprenant entreprenørvirksomhed, der i 2019 var nomineret til årets iværksætterpris. Simon fortalte livligt, med gode kommentarer fra resten af kontoret, om forretningen, udfordringerne, mulighederne og ønskerne for fremtiden. Mere samarbejde og flere opgaver lokalt stod på ønskelisten, ikke mindst opgaver fra Faxe Kommune. Derfor arbejder Simon også, i regi af Business Faxe, med at få et værdiskabende netværk af ejerledere i bygge- og anlægsbranchen op at stå.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg af Business Faxe.
Læs mere her