Virksomhedsbesøg med borgmesteren – februar 2020

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Tomas og Ole er begyndt på deres tredje år sammen og besøger stadig nye og super spændende virksomheder hver eneste måned. De bliver hver gang klogere på det lokale erhvervsliv og bliver samtidig stolte over de mange interessante, dygtige og entreprenante virksomheder vores lokalområde byder på.

Sidste måned gik turen til SN Maskinservice hvor indehaver Søren Nielsen var klar med morgenkaffe, en god snak om specielt kompetent arbejdskraft og en rundvisning i den nye maskinhal/værksted, der som en del af virksomhedens nye strategi, skal være med til at optimere arbejdsopgaverne og sikre fleksibiliteten i forhold til servicebesøg. Søren er involveret i flere lokale erhvervsinitiativer og netværk, herunder Kriegers Flak Service Group.

Så gik turen videre til C.R.Steglich & Co A/S i Haslev, hvor indehaver Per Nielsen fortalte om den spændende virksomhed, der vakuumformer plast og blandt andet producerer akrylspejle til industrien, detailhandlen og transportsektoren samt baggagebakker til flyindustrien i hele verden, foruden at være underleverandør til en lang række interessante produktioner, herunder Det Kongelige Teater. Inden vi fik en rundvisning i produktionen, hvor der er indført 4 dages arbejdsuge, faldt snakken blandt andet på den lokale offentlige transport og igen kvalificeret arbejdskraft.

Vi kørte videre og besøgte GB Office i Rønnede hvor den altid iderige og imødekommende indehaver Preben Buchflash gav os en gennemgang af forretningen, der beskæftiger sig med innovative og funktionelle produkter til at lette det administrative arbejde i virksomheder og institutioner. Vi fik en rundvisning i de meget flotte lokaler, hvor der selvfølgelig er lager og pakkehal, men også fantastiske kontor- og konferencefaciliteter samt et meget flot showroom.

Dagen sluttede hos ved Alslev Anlæg A/S hvor indehaver Jens Petersen bød på en solid omgang eftermiddagskaffe og fortalte om forretningen lige siden dens etablering, gennem op- og nedture, til hvor den succesrige virksomhed er i dag med et solidt grundlag for den fremtid, som Jens allerede med vanlig omhu er ved at planlægge. Vi kan være stolte også af vore lokale virksomheder i bygge- og anlægsbranchen, som for resten har valgt at etablere et netværk i regi af Business Faxe, her er Jens selvfølgelig også involveret.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg af Business Faxe.
Læs mere her