Virksomhedsbesøg med borgmesteren – april 2021

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned, når det er muligt, en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Borgmester Ole Vive og Erhvervsdirektør Tomas Legarth finder det vigtigt, at hjulene holdes i gang trods Corona-situationen. Det er en virkelighed vi må lære at leve med et godt stykke ud i fremtiden. Vi finder nye veje under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand, hygiejne mv. Erhvervslivet og samfundet kan og må ikke gå i stå, derfor har Ole og Tomas også genoptaget virksomhedsbesøgene sammen.

Borgmester Ole Vive og direktør Tomas Legarth har nu taget hul på deres 4. år med virksomhedsbesøg sammen.


I april var travlheden også stor, men borgmester Ole Vive og direktør Tomas Legarth, forsømte ikke at komme rundt til de lokale virksomheder.

For der er stadig mange og interessante virksomheder at besøge og senest har vi været hos:

  • Tilbage i april startede dagen med kaffe hos NIJI ved Nicolaj. Han har gang i flere virksomheder bla. Veras vidunderlige verden på Hesede Hovedgård, men flere ideer blomstre. Nicolaj ser en tæt sammenhæng mellem oplevelser, detailhandlen og det store potentiale, der er i vores område for turisme.
  • Jesper og Nils fra Biografen Kanten, driver også Bio Næstved og nu slår de dørene op i Bio Haslev. En lille biograf, som de overtog netop da Corona lukkede Danmark, men de vurderer at der er potentiale i Haslev, hvor der er god tradition for at gå i biografen.
  • Hos Tryl Værktøj fortalte indehaver Thomas om forretningens fantastiske historie, hvordan den drives i dag med den næste generation og de store planer, der stadig er for udvikling.
  • Dagen endte hos LB Døre & Vinduer, hvor snedkermester Lasse viste rundt og fortalte om det gode håndværk og de gode medarbejdere. Endnu en fantastisk dag, hvor den store virkelyst og det store potentiale, som vi har lokalt viste sig igen.

Vi glæder os til at følge og understøtte hele det lokale erhvervsliv i deres bestræbelser på vækst og udvikling.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg af Business Faxe.
Læs mere her