Er du en nystartet virksomhed og vil du gerne videre til næste niveau? Så har du chancen nu!

Er du en nystartet virksomhed og vil du gerne videre til næste niveau? Så har du chancen nu!

Efter sommeren udbydes det populære kursus Iværksætteri i Praksis nemlig igen.

Gennem 10 aftener får du som deltager bl.a. adgang til konkrete værktøjer, hårde facts og blødere overvejelser, som støtter op om din fremtid som iværksætter og om udviklingen af din virksomhed.

I foråret deltog iværksætter Jeanette Hampen, som er ejer af virksomheden Tumlenærvær i kurset, og kan i den grad anbefale det til andre iværksættere;

Hun meldte sig oprindeligt til kurset, da hun syntes programmet dækkede bredt over mange af de emner af iværksætteri, som hun gerne ville have belyst. For eksempel: Hvad man skal vide som nyopstartet, og viden om emner som moms, virksomhedsform og markedsføring.

Jeanette fortæller, at hun var meget tilfreds med kurset. ”Det var engagerende og underviserne var dygtige, med bred erfaring, og det var dejligt at sparre i grupper med andre iværksættere.”

”Kurset indeholder en masse gode øvelser, og består af virkelig veludført materiale. Det var dejligt kurset sluttede af med en eksamen, som rundede oplevelsen godt af.”
”Jeg blev klogere på, hvilke ting jeg som iværksætter skal have styr på. Jeg fik skabt mig et overblik, fik nye ideer og måder at anskue min forretning på. Mit perspektiv er blevet udvidet, og jeg har fået styr på løse ender.”

Læs mere om kurset lige her.

Jeanette Hampen
Tumelnærvær.dk
Bredgade 52
4653 Karise