Køb, salg og leje i Faxe Kommune

Køb, salg og leje i Faxe Kommune

Er din virksomhed ny, overvejer du at flytte den til Faxe Kommune eller har du brug for nye lokaler til din virksomhed, så har du flere muligheder for at finde et velegnet lokale eller en byggegrund.

Hvis du ønsker at købe eller leje erhvervsgrunde eller lokaler, er du velkommen til at henvende dig. Og omvendt, ønsker du at sælge eller udleje grunde eller lokaler, er du også velkommen til at kontakte os.

I begge tilfælde vil vi gøre vores bedste for at dele ud af vores viden og forhåbentlig hjælpe dig videre i din søgen.


Du har også mulighed for at kigge nærmere på de lokale muligheder via disse links. Der er både grunde, kontor til salg og leje, lager- og produktionslokaler, butik til salg og leje og andre typer erhvervslokaler tilgængelige.

Derudover kan du her finde information om de erhvervs- og parcelhusgrunde Faxe Kommune har til salg lige nu. Tryk her og se nærmere.

Business Faxe administrerer også Erhvervshuset Grobund på Finlandsgade i Haslev. Her kan du blandt andet leje lokaler til lager, logistik og produktionsvirksomhed


Som medlem af Business Faxe har du mulighed for at eksponere dine lejemål på vores hjemmeside og dermed gøre dig synlig for potentielle interesserede.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Vil du sælge, udleje, købe eller leje er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Sofie Løndal Dyrlund

Kommunikationskonsulent

 +45 61 37 58 79
sld@businessfaxe.dk

Kort over grunde, lokaler og ejendomme

Filtrer efter

Kontorhotel - Kun 50 m fra Haslev station

Energivej 9, 1. sal 4690 Haslev

Måske driver du en enkeltmandsvirksomhed og inspireres af den følelse af fællesskab, som et kontor med velkendte ansigter tilbyder. Det kan også være, at du har fast arbejde udenbys og kunne bruge en ”hjemmearbejdsplads” tæt på din bopæl.

Der kan med andre ord være flere indfaldsvinkler til behovet for en kontorplads, men vigtigst af alt er, at du hos os tilbydes en billig og attraktiv løsning i lyse og inspirerende rammer central beliggende i Haslev. Du skal blot medbringe din computer og påbegynde dit arbejde. Alt andet klarer vi.

Vi har er stort kontor med plads til 6 personer. Når du lejer en kontorplads hos os, er prisen inkl. varme, vand og el. Der er ingen skjulte omkostninger. Bemærk venligst at alle priser er ekskl. moms.

Lokaler til leje for produktions- og lagervirksomheder

Finlandsgade 29, 4690 Haslev

Erhvervshuset Grobund ligger på Finlandsgade 29 i Haslev og er en stor og rummelig bebyggelse på 3.206 kvm.

Erhvervshuset tilbyder lejemål til vækstparate virksomheder inden for lager, logistik og produktion. Ønsker du at placere din virksomhed i et spændende vækst-, inkubations- og innovationsmiljø, så er Erhvervshuset Grobund en unik mulighed med særdeles favorable kvm-priser.

Erhvervshuset Grobund er pt. fuldt udlejet, men du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Kontakt Business Faxe 

Nyistandsatte og lyse erhvervslejemål

Finlandsgade 28, 4690 Haslev

Det lille Murerfirma ApS udlejer pr. 1. november 2018 nyistandsatte erhvervslejemål på Finlandsgade 28. Mulighed for at leje et kontor på 48 kvm. til kr. 3.800 pr. mdr. eller hele førstesalen på i alt 120 kvm. til kr. 7.800,- pr. mdr. Begge + moms og forbrug. Fællesareal på 75 kvadratmeter, der består af fælles stor og pæn indgang, repos på førstesal med stort vinduesparti, fælles køkken med spiseplads i stueetagen, toiletter på både førstesal og i stueetagen, depotrum/teknikrum og mulighed for at leje ekstra lagerrum/container.

Beliggenhed: Finlandsgade 28, 4690 Haslev
kvm: hele førstesalen på 120 kvm. / et kontor på 48 kvm.
Månedlig leje: kr. 7.800,- pr. mdr. / kr. 3.800,- pr mdr. + moms og forbrug

Se billeder, plantegninger og kontaktoplysninger

Rentabel udlejningsejendom med 3 lejemål til salg

Torvegade 34, 4640 Faxe

I hjertet af Faxe by ligger denne rentable udlejningsejendom med 3 lejemål: Et butikslokale (cykelforretning på 280 kvm), et lager (202 kvm) og en bolig (115 kvm) med kælder (112 kvm). Alle 3 lejemål er pt. udlejet med en årlig samlet lejeindtægt på kr. 225.600,- + forbrug. I butikken bl.a. tre lyse lokaler to af dem med store vinduer ud mod kundeparkering og Torvegade, et værksted, lagermuligheder i 3 rum samt køkken og toilet. I boligen bl.a. et lyst og pænt køkken, vinkelstue med udgang til overdækket terrasse, tre værelser og et ældre badeværelse med kar. I kælderen et stort og tre mindre disponible rum, bryggers og badeværelse med brus.

Beliggenhed: Torvegade 34, 4640 Faxe
Kontant pris: kr. 1.950.000,-
Udbetaling: kr. 100.000,-
Brutto: kr. 8.730,-
Netto: kr. 7.317,-
Ejerudgift: kr. 4.040,-

Læs mere og kontakt mægler

Centralt beliggende opbevaringsrum/depotrum til leje

Torvegade 30, 4640 Faxe

To tørre og frostfrie kælderrum samt to opbevaringsrum på 1. sal (mulighed for opvarmning) udbydes til leje centralt i Faxe by. Der er tale om et kælderrum på 6 kvm kr. 400,- pr. md., kælderrum på 14 kvm kr. 600,- pr. md. samt et depotrum på 1. sal på ca. 7 kvm  kr. 500,- pr. md. og et depotrum på 1. sal på 17 kvm i flot stand 1.500,- pr. md. Minimums lejeperiode på 3 måneder af gangen på opbevarings/depotrum. Depositum udgør 3 måneders husleje og der faktureres 3 måneder forud for hver periode.

Beliggenhed: Torvegade 30, 4640 Faxe
kvm kælderrum/depotrum: 6 kvm/14 kvm/7 kvm/17 kvm
Månedlig leje: kr. 400/kr. 600/kr. 500/kr. 1.500

Kontakt mægler