Business Faxe RådgiverKorps

Et korps af professionelle, lokale rådgivere står klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang eller videre

Business Faxe har samlet lokale rådgivere fra forskellige relevante brancher i et korps af personer med specialistviden og udviklingserfaring. Rådgiverne deler et fælles ønske om at styrke det lokale erhvervsliv og en vilje til at tilbyde målgruppen gratis rådgivning og/eller ydelser inden for en aftalt ramme. Nedenstående oversigt over rådgivere bliver løbende udvidet og ajourført.

Hvordan kan du gøre brug af rådgiverkorpset?

Business Faxes erhvervskonsulenter henviser virksomheder i Faxe Kommune til korpsets rådgivere, når de møder et behov, men du kan også selv henvende dig direkte til de enkelte rådgivere. Du skal blot meddele, at du henvender dig til rådgiveren i dennes rolle som medlem af Business Faxe Rådgiverkorps.

Hvordan bliver man en del af rådgiverkorpset?

Business Faxe Rådgiverkorps består af anerkendte, professionelle rådgivere, og man kan ikke blot melde sig ind i korpset. Kontakt os, hvis du vil høre om dine muligheder.

Som ny iværksætter kan det være en økonomisk udfordring at ansætte en medarbejder, selvom der er opgaver nok eller selvom du har brug for faglig sparring.

Hos Assistancen hjælper vi gerne med rådgivning, inden for de muligheder som foreligger i lovgivningen herunder f.eks. ansættelse af ulønnet medarbejder med eller uden tilskud. Vi kan måske også hjælpe med at finde den nye medarbejder!

Det er naturligvis også en fordel, at kende de muligheder der foreligger i lovgivningen i tilfælde af egen eller en medarbejders sygdom herunder sygedagpengerefusion, tilskud til kroniske lidelser m.m. Dette kan have en stor betydning for bundlinjen og driften af virksomheden.

Assistancen er eksperter inden for beskæftigelsesområdet, så hvorfor ikke benytte vores viden?

Send os en mail på info@assistancen.dk. Skriv “Business Faxe RådgiverKorps” i emnelinjen.

Hos Gylden Media er vi drevet af en passion for at optimere vores kunders online markedsføring. Vi lægger en målrettet strategi for din markedsføring, som tager højde for den værdi, du skaber for dine kunder, en analyse af dine målgrupper og et taktisk valg omkring budget og annonceringskanaler. Du får altid en personlig og respektfuld rådgivning. Vi tilbyder en gratis startpakke med behovsafdækning og brugbare råd.

Vi har særlig stor ekspertise i:

Facebook – indholdsproduktion, kampagneplanlægning, annoncering
Administration Google AdWords – blandt markedets billigste
Webshops – driftssikker og Googleoptimeret webshop klar til salg

Send os en mail på info@gyldenmedia.dk og kom godt i gang. Skriv “Business Faxe RådgiverKorps” i emnelinjen.

BR Kontorservice

Hos BR Kontorservice er ingen opgave for lille!
Vi hjælper med bogføringen – enten ved en gennemgang af din egen bogføring eller bogføring udført af os. Vi klarer lønnen og indberetning i Virk.dk vedr. evt. sygedagpenge, barselsorlov m.m.

Momsen bliver indberettet til tiden og afstemt. Vi sørger for, at dine kunder bliver rykket ved for sent betaling, og kreditorerne bliver betalt til tiden, så du undgår renter og gebyrer.

Vi klarer også årsregnskabet for enkeltmandsvirksomheder og gør alt klart til afstemning med revisor for større virksomheder. Hvis du selv vil stå for bogholderiet, laver vi også kurser i regnskabssystemer, lønsystemer m.m.

Vi tilbyder et gratis informationsmøde med afdækning af din virksomheds behov inden for momsregnskab, bogføring og øvrige elementer inden for dine bogføringsmæssige forpligtelser.

Send os en mail på info@br-kontorservice.dk. Skriv ”Business Faxe RådgiverKorps” i emnelinjen.

Advokatfirmaet Svendsen er solidt forankret på Midtsjælland med klienter over hele landet. Vi har dybe rødder lokalt, da vi siden 1882 og 1885 har drevet advokatvirksomhed i hhv. Haslev og Ringsted.

Firmaet har i dag 20 medarbejdere, som skaber et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, der sikrer, at vi lever op til vores klienters krav og udfordringer i trit med tiden.

Firmaets klienter findes i dag blandt erhvervsdrivende, hvor vi har langvarige og solide relationer. Det samme gælder for vores private klienter – og for de private og offentlige institutioner, som vi rådgiver.

Vi lægger vægt på at rådgive på et højt fagligt niveau, og vi betragter klienten som en ligeværdig samarbejdspartner.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende møde med mundtlig juridisk rådgivning. Rådgivningen kan indeholde en vurdering af den konkrete problemstilling samt rådgivning om, hvordan du bedst kommer videre med sagen.

Send os en mail til info@advokatfirmaet-svendsen.dk. Skriv “Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Hos Beierholm hjælper vi dig med at skabe tryghed om din iværksætterdrøm – uanset hvor du er på rejsen. Fra den spæde begyndelse, hvor du har brug for overblik over, om din idé kan bære. Eller når du er godt i gang og mangler sparring om det næste skridt. Eller når din virksomhed er så stor, at den for alvor skal professionaliseres.

Alt det praktiske, som også er en del af iværksætterlivet – bogføring, rapportering, regnskab, fradragsmuligheder, skat og moms – kan vi også hjælpe dig med.

I Beierholm har vi desuden skarpt fokus på, hvordan de digitale muligheder kan hjælpe dig til at få overblik og automatisere arbejdsgange, så du frigør tid og ressourcer til det, du for alvor brænder for.

Kontakt os og få et gratis rådgivningsmøde. Vi glæder os til at møde dig.

Send os en mail på dgh@beierholm.dk. Skriv ”Business Faxe RådgiverKorps” i emnelinjen.

Sparekassen Sjælland Haslev

I Sparekassen Sjælland-Fyn kombinerer vi det nære og lokale med høj faglighed og service i top. I Faxe Kommune er vi lokalt til stede i både Haslev og Faxe, og vores rådgivere har indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher. Vi træffer beslutninger med afsæt i de lokale forhold og med dig og din virksomhed i centrum. Vi vægter de personlige relationer højt og strækker os altid langt for at tilbyde dig attraktive vilkår og god og hurtig ekspedition.

Få et gratis informationsmøde med os og få bl.a. hjælp med:

  • Gennemgang af forretningsplan
  • At forberede dit møde med banken
  • Firmapension og sundhedsforskning
  • Pension for selvstændige
  • Erhvervsforsikringer
  • En etablerings-eller iværksætterkonto

Haslev: send os en mail på THS@SPKS.dk. Faxe: send os en mail på JUB@SPKS.DK. Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

i4 iT er et moderne servicebaseret IT-hus. Vi tilbyder vores kunder fast pris på drift af deres IT-løsninger. Hvad enten de er placeret on-site hos kunden, i skyen eller i en kombineret løsning.

Vi overvåger og automatiserer i vid udstrækning processerne hos vores kunder, så mange problemer er løst proaktivt, inden det giver driftstop i virksomheden.

Rådgivning og vejledning er en vigtig del af det samarbejde, vi har med vores kunder. Vi sætter en stor ære i at kende vores kunders udfordringer og derudfra foreslå løsninger, der kan styrke deres forretning.

Vores færdigheder inden for forretningsforståelse og vores fokus på sikkerhed og gennemskuelighed har bragt os i en førende position til at løse problemstillingerne med Persondataforordningen. Vi har fulgt processen omkring GDPR de sidste 3 år og er rustet til at løse både de tekniske såvel som de strukturelle udfordringer.

For iværksættere såvel som for etablerede virksomheder er det vigtigt at få kortlagt deres behov for at finde løsninger, der matcher.

Send os en mail på info@i4.dk. Skriv ”Business Faxe RådgiverKorps” i emnelinjen.

JKS

STYRK POTENTIALET I DIN VIRKSOMHED

JKS er din nærmeste rekrutteringspartner – og lidt til.
Vi tænker alle sider af det moderne arbejdsliv med ind. Fra den lokale verden til den internationale. Fra det enkelte menneskes perspektiv og til virksomhedens – fra rekruttering og vikardækning til onboarding, capacity management og outplacement.

Vi giver plads til løsninger, der flytter og styrker din virksomheds potentiale.

Se ALLE vores løsninger på www.jks.dk eller kontakt os på telefon 55 36 17 50.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende møde, hvor vi hjælper dig med en grundig behovsafdækning inden for alle vores kompetencer.

Send os en mail på ren@jks.dk. Skriv “Business Faxe RådgiverKorps¨ i emnelinjen.

Kontakt os

Kurt Skjold

Erhvervskonsulent

+45 61 37 94 23
ks@businessfaxe.dk