Business Faxe RådgiverKorps

Et korps af professionelle, lokale rådgivere står klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang eller videre

Business Faxe har samlet lokale rådgivere fra forskellige relevante brancher i et korps af personer med specialistviden og udviklingserfaring. Rådgiverne deler et fælles ønske om at styrke det lokale erhvervsliv og en vilje til at tilbyde målgruppen gratis rådgivning og/eller ydelser inden for en aftalt ramme. Nedenstående oversigt over rådgivere bliver løbende udvidet og ajourført.

Hvordan kan du gøre brug af rådgiverkorpset?

Business Faxes erhvervskonsulenter henviser virksomheder i Faxe Kommune til korpsets rådgivere, når de møder et behov, men du kan også selv henvende dig direkte til de enkelte rådgivere. Du skal blot meddele, at du henvender dig til rådgiveren i dennes rolle som medlem af Business Faxe Rådgiverkorps.

Hvordan bliver man en del af rådgiverkorpset?

Business Faxe Rådgiverkorps består af anerkendte, professionelle rådgivere, og man kan ikke blot melde sig ind i korpset. Kontakt os, hvis du vil høre om dine muligheder.

Som ny iværksætter kan det være en økonomisk udfordring at ansætte en medarbejder, selvom der er opgaver nok eller selvom du har brug for faglig sparring.

Hos Assistancen hjælper vi gerne med rådgivning, inden for de muligheder som foreligger i lovgivningen herunder f.eks. ansættelse af ulønnet medarbejder med eller uden tilskud. Vi kan måske også hjælpe med at finde den nye medarbejder!

Det er naturligvis også en fordel, at kende de muligheder der foreligger i lovgivningen i tilfælde af egen eller en medarbejders sygdom herunder sygedagpengerefusion, tilskud til kroniske lidelser m.m. Dette kan have en stor betydning for bundlinjen og driften af virksomheden.

Assistancen er eksperter inden for beskæftigelsesområdet, så hvorfor ikke benytte vores viden?

Send os en mail på info@assistancen.dk. Skriv “Business Faxe RådgiverKorps” i emnelinjen.

Hos Gylden Media er vi drevet af en passion for at optimere vores kunders online markedsføring. Vi lægger en målrettet strategi for din markedsføring, som tager højde for den værdi, du skaber for dine kunder, en analyse af dine målgrupper og et taktisk valg omkring budget og annonceringskanaler. Du får altid en personlig og respektfuld rådgivning. Vi tilbyder en gratis startpakke med behovsafdækning og brugbare råd.

Vi har særlig stor ekspertise i:

Facebook – indholdsproduktion, kampagneplanlægning, annoncering
Administration Google AdWords – blandt markedets billigste
Webshops – driftssikker og Googleoptimeret webshop klar til salg

Send os en mail på info@gyldenmedia.dk og kom godt i gang. Skriv “Business Faxe RådgiverKorps” i emnelinjen.

Kontakt os

Kurt Skjold

Erhvervskonsulent

+45 61 37 94 23
ks@businessfaxe.dk