Tak for et fremragende Bygge- og Anlægsudbud

I går gennemførte Business Faxe årets møde om Bygge- og Anlægsudbud – og at dømme ud fra succesen, tør vi godt love, at det bliver en gentagende begivenhed.

Grundet Coronarestriktioner var det lovlige deltagerantal begrænset, men omkring 30 lokale håndværkere var mødt veloplagte op, og en hel del fulgte med på Facebook, hvor hele begivenheden blev livestreamet, og hvor det også var muligt at stille spørgsmål.

Efter en velkomst af erhvervskonsulent Kurt Skjold fik Borgmester Ole Vive ordet, og understregede vigtigheden af en god dialog mellem alle aktørerne, og at arbejde omkring den dynamiske udbudsportal nu fik et skub i den rigtige retning. Borgmesteren pointerede også, at det er et stort budget Kommunen har de næste par år, og at håndværkere og entreprenører endelig ikke skal tøve med at melde sig på banen.

Vi fik, i detaljer, hørt om Kommunens kommende nyetableringer, renoveringsarbejder og vedligeholdelsesarbejder, fremlagt af centerchef Jørgen Veisig og bygherrerådgiver Karsten Møller fra Faxe Kommune. Derefter fik vi et indblik i Sydsjællands Udbuds- og Indkøbssamarbejde (SUI) og at Faxe Kommune vil optimere på samarbejdet i fremtiden.
En del af samarbejdet er den dynamiske udbudsportal, der endnu ikke rigtigt er blevet implementeret i Faxe Kommune. På mødet blev alle enige om, at man ved fælles hjælp nu er klar til at få ændret på det faktum. Kommunaldirektør Carsten Riis konstaterede kort at alle tilstedeværende jo har en fælles interesse i at få systemet taget i brug og at Faxe Kommune i samarbejde med Business Faxe og det lokale erhvervsliv vil sikre at det lykkes.

Erhvervsdirektør Tomas Legarth kvitterede og glæder sig over at processen kan komme i gang til glæde for lokal vækst og udvikling. Han tvivler ikke på værdien og at det kan lade sig gøre i samarbejde. Business Faxe vil gerne være omdrejningspunktet og skal nok sikre den lokale bygge- og anlægsbranches opbakning. Følg med her på Business Faxes hjemmeside og blive opdateret på det seneste nye.

Se hele videoen af arrangementet nedenfor: