Styrk dine medarbejderes digitale kompetencer

Styrk dine medarbejderes digitale kompetencer

Styrk dine medarbejderes digitale kompetencer  – få et skræddersyet digitalt kompetanceløft

Vi har før skrevet om et unikt tilbud hvor man kunne matchte med en rådgiver og modtage rådgivning op til 72.000 kr. ex moms uden beregning. Det projekt hedder ‘Din digitale vækstvej’ og er et individuelt vækstforløb med en rådgiver, der har fokus på hvordan digitalisering kan skabe vækst i en virksomhed. Målet er at få regionens virksomheder til at knække koden til digital vækst, så du også kan høste frugten af den digitale udvikling.
Med andre ord muliggør projektet at en virksomhed som deltager, får tildelt en personlig rådgiver, der i samarbejde med virksomheden udarbejder et vækstplanforløb, der skal godkendes og derefter implementeres. Du kan stadig ansøge om at deltage og du kan læse meget mere om det her.

Vi ved alle at digitale kompetencer kan være en mangelvare i små- og mellemstore virksomheder, men at de samtidig også en vigtig forudsætning for fremtidig vækst. Derfor giver det stor værdi, at tænke på kompetenceudvikling. Dette projekt er for små- og mellemstore virksomheder indenfor bygge-anlæg, fødevarer, transport- og logistik samt bioøkonomi.

Stil dig selv spørgsmålet: Hvilke digitale kompetencer styrker min virksomhed?

Projektet tilbyder både en selve kompetenceforløbet, men også hjælp til at afklare hvilken udvikling der er grundlag for. Kompetenceudvikling skal nemlig passe til virksomhedens behov og der handler både om hvilke kompetencer, hvilke medarbejder, og hvor man finder det rigtige kursus.

Projektet tilbyder derfor, foruden gratis kompetenceforløb, at hjælpe en virksomhed med at afklare:
  • hvilke digitale kompetencer kan skabe vækst i virksomheden?
  • hvilke medarbejdere, og hvordan et godt forløb kan se ud, samt
  • hvilke partnere der skal varetage kompetenceudviklingen.

Det er et forløb til din virksomhed, og dine medarbejdere. Projektet har samlet 8 uddannelsesinstitutioner, som kan møde dine medarbejdere på deres niveau. Du behøver ikke tænke over om I skal efteruddannes på en erhvervsskole, et akademi, eller et universitet. Sammen finder I ud af, hvem der bedst matcher jeres behov og udvikler et forløb, skræddersyet til jeres virksomhed. Undervisning er ikke ensbetydende med, at dine medarbejdere skal møde ind på skolebænken. Projektet giver mulighed for, at vi kan tilpasse formatet. Det kan f.eks. være at dele af undervisningen er digital eller foregår i jeres virksomhed.