Pressemeddelelse – 1. februar 2017 – Direktør forlader Business Faxe Copenhagen

Pressemeddelelse – 1. februar 2017 – Direktør forlader Business Faxe Copenhagen

Direktør forlader Business Faxe Copenhagen

Efter lidt mere end tre år i spidsen for Business Faxe Copenhagen forlader direktør Jesper Ib Paulsen nu den lokale erhvervsorganisation. Der sker i fælles forståelse mellem Jesper Ib Paulsen og bestyrelsen.

”Vi bliver nødt til at sætte hensynet til Business Faxe Copenhagen og de væsentlige opgaver, som erhvervsorganisationen løser og skal løse, øverst. Debatten om arbejdsforholdene går nu ud over dette arbejde og bestyrelsen og Jesper Ib Paulsen er derfor blevet enige om, at Jesper Ib Paulsen stopper som direktør. Jeg vil gerne takke Jesper Ib Paulsen for de fine resultater, han har skabt i sine mere end tre år på posten,” siger bestyrelsesformand Hans Elverdam.

”Jeg har været glad for at få lov til at sætte mit præg på Business Faxe og være med til at sikre en sund erhvervsudvikling i Faxe Kommune. Faxe har et stort potentiale for ny erhvervsmæssig vækst og vitalitet, og jeg ønsker alt det bedste for kommunen fremover,” siger Jesper Ib Paulsen.

Henrik Beckwith er ansat som erhvervsdirektør for Business Faxe Copenhagen pr. 1. februar 2017. 

 

Henrik er uddannet som officer i hæren og har i de seneste 25 år beskæftiget sig med generel ledelse, drift og salg samt virksomhedsopkøb, fusioner og opbygning. Han har haft ansvar for organisationer med op til 250 mennesker og har primært arbejdet med nordisk ledelse og forretningsudvikling.

Business Faxe byder Henrik velkommen og vi glæder os til at arbejde endnu mere effektivt, optimalt og fremadrettet. Vores opgave og formål er som altid det samme, at yde den bedste service og vejledning til kommunens virksomheder.