PostNord Danmark Rundt i Faxe


Den 5. august 2018 går starten på den femte og sidste etape af PostNord Danmark Rundt fra Faxe samt Velgørenhedsløbet til fordel for Julemærkehjemmene. Læs her, hvad du skal vide om dagen.

I Faxe er der virkelig en følelse af sammenhold og lyst til at gøre dagen god for alle. Faxe Erhvervsforening og Følelsen af Faxe giver morgenmad kl. 8 til de første 200 morgenfriske tilskuere. Faxe Boldklub står for det praktiske med at udlevere morgenmaden på Kalkbrudsvej, og Faxe Musikskole står for den musikalske underholdning kl. 10.15 på Vinkældertorvet. Forhåbentlig får vi rigtig mange glade tilskuere at se allerede fra kl. 8 også ved heppestederne i både Kongsted og Faxe Ladeplads. Mange butikker holder åbent fra kl. 9, og der er gang i planlægningen rundt omkring for at fejre dagen.

Afspærringer og mulighed for stadeplads

På selve dagen vil flere veje være spærret, og det bliver ikke muligt at køre ind på Vinkældertorvet. Royal Unibrew er behjælpelig med parkering, hvorfor det vil være muligt at parkere på deres areal – så husk at sige det videre til kunderne i løbet af ugen. Hele Kalkbrudsvej er spærret pga. stadepladser, og det er fortsat muligt at få en stadeplads. Hvis du er interesseret, kan du kontakte Ib Elberg, formand for Faxe Erhvervsforening, på mail: faxe@dintojmand.dk. (Du skal selv medbringe pavillon (maks. 4x4m), borde, stativer osv.)

Program

Kl. 08.00: Morgenmad på Kalkbrudsvej
Kl. 09.00: Start på Velgørenhedsløbet til fordel for Julemærkehjemmene. Borgmester Ole Vive sender rytterne af sted fra Vinkældertorvet
Kl. 10.15: Faxe Musikskole, FM Enterprise underholder
Kl. 10.45: Indskrivning af rytterne
Kl. 11.50: Borgmester Ole Vive sender rytterne af sted fra Vinkældertorvet på den 5. og sidste etape af PostNord Danmark Rundt 2018. Feltet triller samlet ud af byen til rundkørslen ved Rønnedevej.

Download plakaten for etapestarten i Faxe her
Læs mere på løbets officielle hjemmeside