Ren Trafik

RenTrafik er en af de eneste køreskoler i Danmark, som er godkendt af færdsesstyrelsen som uddannelsescenter. Vi uddanner og efteruddanner de danske kørelærere. RenTrafik har skærpede krav, som uddannelsescenter, dette er med til at højne skolens faglige og pædagogiske niveau, hvilket giver dig det bedste undervisnings- og læringsmiljø.

Det er vores ambition at skabe tilfredse elever og udvikle dygtige bilister, der vil se tilbage på et forløb hos RenTrafik med glæde. Vi ved, at det kræver tryghed og tålmodighed at tage et kørekort, derfor tilrettelægger RenTrafik et undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov.

Kørelærere på køreskolen

RenTrafik er en kvalitetskøreskole i Haslev. For at sikre den bedst mulige undervisning for vores elever, har vi ansat de dygtigste kørelærere, som alle har fokus på kvalitet og tryghed, når de underviser til kørekort. Vores kørelærere har alle de nødvendige erfaringer og kvaliteter for at give god undervisning, og de er alle en integreret del af vores unikke undervisningsform. Læs om vores undervisere ved at trykke på billederne nedenfor.

Kontakt

  • Janus Vorm
    Jernbanegade 57
    4690 Haslev

  • +45 93 93 90 90