FACIT Regnskab ApS

FACIT Regnskab ApS har siden 2002 assisteret virksomheder med det ”administrative bøvl”, så de har kunnet fokusere på at sælge deres kerneprodukter.

Med samlet over 30 års erfaring indenfor rådgivning, revision, regnskab, skat, moms, bogføring, samt personlige selvangivelser, og kendskab til virksomheder indenfor produktion, handel, service/konsulent, rejsebureau, biotek, håndværk, import/eksport, iværksætteri mm., har vi en stor faglig ballast, som vi ønsker kommer vore kunder til gode.

FACIT Regnskab ApS har tre forretningsområder:

  • Selvangivelser for privatpersoner, samt bogføring og årsregnskab for mindre personligt ejede virksomheder. Assistance til iværksættere ligger som udgangspunkt i dette område.
  • Totalassistance til små og mellemstore anparts- og aktieselskaber, der har fravalgt revision. Disse selskaber kan assisteres med bogføring, afholdelse af generalforsamling, samt indberetning af årsregnskab, selskabsselvangivelse, udbytte mm. Vi sørger for at alle formaliteter og deadlines overholdes.
  • Assistance til større selskaber, der ønsker en regnskabschef eller controller tilknyttet på timebasis. Det er vort speciale at opbygge procedurer for korrekt, hurtig og løbende information til ledelsen på det økonomiske område.

Vi arbejder gerne med optimering af forretningsgange, herunder optimering af virksomheders og ejeres økonomi. Ser vi udviklingsmuligheder er det en naturlig del af et værdiskabende samarbejde.

Kontakt

  • Lars Michaelsen
    Lindeparken 9
    4690 Haslev