Ardagh Glass Holmegaard A/S

Ardagh Glass Holmegaard A/S blev grundlagt i Fensmark tilbage i 1825 og er nu en del af den irske koncern Ardagh Group, som opererer med 110 fabrikker inden for metal, glas og teknik fordelt i 22 lande. Koncernen beskæftiger i alt ca. 23.000 medarbejdere. Ardagh Glass Holmegaard A/S beskæftiger ca. 320 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 525 mio. kr. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører glasemballager til føde- og drikkevareindustrien.

I Ardagh Glass Holmegaard A/S producerer vi ca. 700 millioner enheder om året fordelt på 211 forskellige artikelnumre. Vi råder over to ovne – én til hvidt glas og én til grønt glas, og hver ovn indeholder ca. 300 tons flydende glas.

Vores virksomhed genererer mange lokale jobs fordelt på de fleste håndværksmæssige jobtyper samt ufaglærte stillinger. Vi har fem produktionsteams, som sikrer produktionen af glas og flasker i kontinuerlig drift døgnet rundt 24/7 – 365 dage om året. Derudover har virksomheden et stort og godt samarbejde med en række lokale håndværkere og underentreprenører.

Vi har i gennemsnit dagligt omkring 85 lastbiler til og fra Glasværket, som enten leverer råvarer eller afhenter færdigt glas.

Kontakt

  • Claus Severin Jensen
    Glasvaerksvej 52
    Fensmark
    4684, Holmegaard