Og vinderne er….

Der skal lyde en stor tak til alle, både dem der deltog fysisk og dem, der så med hjemmefra, for at være med til at fejre det lokale erhvervsliv ved den årlige Erhvervsprisuddeling i går aftes.

På grund af Corona var det kun de nominerede, sponsorerne, bestyrelsen og sidste års vindere, der var fysisk med til arrangementet. Heldigvis kunne alle interesserede følge med hjemmefra, da hele arrangementet blev live-streamet.
Efter et inspirerende indlæg fra Jørgen Nielsen, direktør i ZOO, blev spændingen udløst, da de tre erhvervspriser blev uddelt.

Prisen for Årets Virksomhed 2020 gik til Krea Deluxe – sponsoreret af Sparekassen Sjælland-Fyn.

Krea Deluxe er en værdig modtager af prisen som Årets Virksomhed 2020, blandt andet fordi de på kun 5 år har formået visionært at skabe et bæredygtigt luksusbrand med forhandlere i hele verden og stort potentiale. Lige fra starten har Krea Deluxe været dedikeret og fokuseret på mulighederne med garn af høj kvalitet – både hvad angår materialer og designs. Med deres gennemførte produkter og designs har de fra starten markeret sig på garnmarkedet. De rammer præcist ind i tidens trend og kundebehov med et veludviklet og markedstilpasset sortiment af garnprodukter.
Selvom Krea Deluxe har store planer om at udvide, så bliver de i Haslev hvor de hvert år afholder en Garnfestival sammen med LOF Haslev – noget der gavner lokalområdet. Krea Deluxe tager også socialt ansvar, og rummer i dag medarbejdere, der på papiret ikke altid passer til de traditionelle forventninger til en ansat.

Prisen for Årets Iværksætter 2020 gik til SBN Biler – sponsoreret af Beierholm.

SBN Biler er en værdig modtager af prisen som Årets Iværksætter 2020, blandt andet fordi de er kommet rigtigt godt fra start. På under et år har de vækstet og haft succes på bundlinjen. Sebastian er den lokale unge ildsjæl bag virksomheden. Sebastian er innovativ og med ham ved styrepinden, har virksomheden potentiale. Hos SBN Biler kommer kundens ønsker og behov altid i første række, og man stiler efter at alle kunder altid skal forlade butikken med et smil på læben. Sebastian tager desuden også både lokalt og socialt ansvar. SBN Biler støtter blandt andet op om lokale initiativer, og i samarbejde med Frøsigs Autoværksted gøres der en stor dyd af at give folk, som har haft modgang i livet, en ny chance. De har også et godt samarbejde med Faxe Kommune om at hjælpe unge mennesker ud på en ny og bedre vej.

Årets turismepris 2020 gik til Feddet Strand Resort – sponsoreret af Business Faxe TuristForum

Feddet Strand Resort er en værdig modtager af Årets Turismepris 2020, blandt andet fordi de med professionalisme gennem mange år løbende har udviklet og udvidet sit tilbud til både overnattende turister og dagsgæster på Feddet strand. Feddet Strand Resort har for alvor sat Faxe på landkortet ved konstante investeringer i forbedringer og nye tiltag, der har en fantastisk positiv afledt effekt på hele lokalområdet, som har stor glæde af turisternes mange besøg og dagsture til andre attraktioner, aktiviteter og tilbud. På halvøen Feddet møder man en enestående kombination af unik naturluksuriøse rammer og attraktive aktiviteter for hele familien. Ikke så sært at Feddet Strand Resort på landsplan er en af de aktører med allerflest årlige turist-overnatninger. Feddet Strand Resort bidrager i høj grad til lokal vækst og udvikling.

Du kan se videoen fra Erhvervsprisuddelingen 2020 lige her 

Stort tillykke til de tre vindere.
Vi glæder os til at gøre det hele igen næste år!