Nyt startup community for lysrelaterede virksomheder

Faxe Kommune og projektet ’Lighting Metropolis – Green Economy’ (LMGE) søger lysrelaterede startup virksomheder, der vil være med til at implementere innovative LED-løsninger, der sparer energi og øger tryghed og lyskvalitet på udendørs arealer og i offentlige bygninger.

Som en del af LMGE startup community tilbydes du konsulenthjælp, temadage, netværksmøder, test løsninger og andre aktiviteter der kan være med til at sætte skub i din virksomheds udvikling mod et stort og internationalt belysningsmarked.

Læs mere om tilmeld dig her: http://lightingmetropolis.com/dk/startup-community/

Det treårige projekt gik i luften i februar 2019, og aktiviteterne og resultaterne fra projektet vil løbende blive præsenteret via flere kanaler, blandt andet via medierne. Hvis du i en tidlig fase bliver en del af projektet, er der stor sandsynlighed for, at du også kan vise dine løsninger frem. Allerede nu har vi +30 eksisterende løsninger fra projektets forgænger – Lighting Metropolis’ Living Lab.

Projektet er relevant for dig, der arbejder med for eksempel:

  • Sensorer
  • Styring af lys
  • Algoritmer
  • Lys
  • SMART city bytjenester

Kontakt Maria Edgren fra Innovation Skåne hvis du er interesserede eller gerne vil høre mere.


Om Lighting Me Metropolis – Green Economy 

Projektet Lighting Metropolis – Green Economy består af 20 offentlige partnere på den svenske og danske side af Øresund, alle som har en ting tilfælles: En interesse i at implementere innovative LED-løsninger, der både sparer på energien og forøger lyskvaliteten, til gavn for både borgerne og de ansatte. Vi søger virksomheder der vil være med til at udvikle fremtidens løsninger i samarbejde med kommuner i Skåne og Danmark samt Region Skåne. Partnerne i Lighting Metropolis – Green Economy har planer om at investere 177 millioner svenske kroner i LED-projekter i Greater Copenhagen over de næste tre år. Vi har dermed allerede kunderne – nu mangler vi bare idéerne og løsningerne fra dig!

Læs mere om projektet https://lightingmetropolis.com/dk/green-economy/