Mere om Jobcenterets ”Få timer skaber fokus” kampagne

Mere om Jobcenterets ”Få timer skaber fokus” kampagne

Tilbage i juli kunne vi fortælle om kampagnen ”Få timer skaber fokus” hos Jobcenter Faxe, der handlede om hvordan man kunne sørge for, at virksomheder får tid til at gøre det de er bedst til.
Jobcenteret søger stadig flere rummelige virksomheder der er klar på, at tænke anderledes.

I praksis handler kampagnen om at vise de mange muligheder der er for, at få løst småopgaver og samtidig være med til, at opkvalificere ledige borgere via småjobs og/eller virksomhedspraktik.
Opgaver og mulighederne kan være mangfoldige – alt afhængig af virksomhedens og kandidatens behov.

Her midt august kan Jobcenter Faxe så berette at flere virksomheder, allerede har vist interesse ved vores første oplæg og de første matches er på plads.
SÅ nu er spørgsmålet – skal du også være med?


”Jeg har alt for travlt lige nu – og jeg har ikke råd til at ansætte en medarbejder” Citat: Anonym arbejdsgiver

Ovenstående er en udmelding de ofte hører i Jobcenter Faxes virksomhedsservice.
Ved at lokalisere de småopgaver der tager din tid, og som ikke bidrager direkte til bundlinjen, kan du ved at kontakte Jobcenter Faxe,  få hjælp til at  ansætte en medarbejder i ganske få timer og derved selv få tid til det, som du er god til.

Jobcenteret Faxe søger kontinuerligt flere samarbejdsmuligheder i det private erhvervsliv – og de ved af erfaring, at det skaber værdi for alle parter.

Vil du være med i netværket af private virksomheder og tage aktiv stilling til, hvad præcis din virksomhed kan bidrage med? Så er du allerede nu velkommen til at kontakte jobformidler Martin Steenberg eller Projektleder Asser Løndal fra Jobcenter Faxe på hhv. 29267815 eller 24991472 og høre mere om, hvad de kan gøre for dig! ”