Månedens klumme – Juni

Månedens klumme – Juni

Virksomhed – Kend dine muligheder

Der er langt flere muligheder for at få skabt vækst og udvikling i sin virksomhed, end de fleste er klar over. I Business Faxe ser vi det som vores vigtigste opgave, at få bragt de rette tilbud i spil og skabt et overblik for virksomhederne i vores lokalområde.

Der er rigelig for en virksomhedsejer at lave, og nok at holde sig opdateret med, men trods travlhed er det vigtigt til stadighed, at holde sig ajour, følge udviklingen og kontinuerligt forbedre sig. Lige for tiden udbydes der rigtigt mange værdiskabende tiltag, for at afbøde virkningerne af Corona-krisen.

Det er sjældent at en virksomhed står med en udfordring, som andre ikke har stået i før, og der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen. Heldigvis er der mange, der beskæftiger sig med at udarbejde tiltag netop designet til at skabe vækst og udvikling for virksomheder.

Business Faxe vil gøre det så nemt som muligt for virksomhederne at få de bedst mulige betingelser og vilkår. Derfor sikrer vi os, at der kan skabes et overblik, så muligheder og udfordringer kan mødes af de helt rigtige initiativer og tilbud.

De mange penge og programmer, der udbydes, er ofte pakket ind i fine ord, så det kan virke både uoverskueligt eller besværligt, at komme i betragtning til dem. Men det kan svare sig at følge med i hvad der udbydes, for det kan åbne op for muligheder man ellers ikke ville komme i nærheden af.

Stil dig selv de rette spørgsmål som virksomhedsejer: Har du styr på hvor pengene tjenes? Ved du hvad det er for en værdi du tilfører dine kunder? Har du styr på dine kunder? Har du de rigtige produkter og den optimale drift? Hvad med digitalisering og effektive processer. Skal der eksporteres? Osv.

Business Faxe hjælpe dig gratis med at finde svarene, hvilken retning du skal i og hvilke tilbud, der er tilgængelige og passer netop dine behov. Vi kan hjælpe med at skære igennem, se på din virksomhed, dine behov og derefter finde ud af, hvilke tilbud der er værd at gå efter for at skabe værdi hos dig.

Vi har allieret os med forskellige samarbejdspartnere, der kan skabe værdi og hjælpe og vejlede på helt specifikke områder. Alt sammen for at give dig, som virksomhed, de bedste tilgængelige tilbud og, ikke mindst, overblikket over de enormt mange hjælpepakker, tilbud, projekter eller puljer.

Business Faxe har under Corona-krisen også selv udviklet værdiskabende tilbud. Du kan købe KundeAnalyser, så du lærer hvad dine kunder har brug for, Business Optimiser, som analyserer dine nøgletal, eller du kan booke et virksomhedsportræt, der eksponere de værdier du tilfører kunderne.

Vi har under Corona-krisen hjulpet mange virksomheder og glæder os til også fremadrettet at samarbejde om vækst og udvikling i vores fantastiske lokalområde.

Erhvervsdirektør
Tomas Legarth

Tags: