Månedens klumme – Januar

Månedens klumme – Januar

Kalenderen skriver 2020

Kalenderen skriver for første gang 2020 og dermed ligger et nyt år foran os. Et nyt år giver anledning til at overveje hvad det kommende år indebærer og hos Business Faxe har vi også grebet denne anledning.
Business Faxe står stadig for præcis det samme som altid, nemlig for inspiration til og udvikling af erhvervslivet. Vi vil være erhvervslivets naturlige omdrejningspunkt og det er vi, mærker vi heldigvis i dagligdagen, ved at virksomheder viser os deres fortrolighed og at vi løbende bliver kontaktet. Naturligvis er der forandringer på vej, også for os, idet vi bestræber os på løbende udvikling

Vi har allerede ultimo 2019 løftet sløret for hvilke forandringer vi arbejder på, nemlig at udvikle kommercielle ydelser til understøttelse af det lokale erhvervsliv. Det gør vi blandt andet for at blive mere robuste i forhold til fremtidige udfordringer, men allermest for at opbygge et større økonomisk grundlag til udvikling af lokalområdet. Vi vil have større mulighed for at kunne levere det erhvervslivet har brug for. Vi synes Kommunen sætter for få penge af til investering i udvikling af erhvervslivet, derfor må vi i erhvervslivet gå forrest og vise vejen. Business Faxes kommercielle ydelser er primært skabt ud af et ønske om at kunne finansiere udvikling i lokalområdet.

Business Faxe er en forening og Faxe Kommunes erhvervsfremmeaktør, derfor vil de penge vi tjener på kommercielle ydelse gå til at understøtte vores formål om at understøtte og inspirerer til vækst og udvikling i Faxe kommune. Vores udvikling er på alle måder en investering i fremtidens erhvervsliv. Vi har allerede et par ydelser at tilbyde virksomhederne og håber på at de bliver en succes, så vi i løbet af 2020 kan udvikle yderligere.

Det er nu muligt at booke et virksomhedsportræt, hvor man som virksomhed kan fortælle om sig selv, virksomhedens historie og vise potentielle kunder hvad de kan forvente. Via den gode historie fortæller Business Faxe om din virksomheds formål, værdier og livssyn. Hvad står du for, hvad vil du være kendt for og hvorfor skal man handle med dig. Vi laver også virksomhedsportrætter for at vise hvor mange alsidige og spændende virksomheder, der er rundt omkring i kommunen. På den måde brander vi vores attraktive lokalområde, så vi kan tiltrække udvikling til glæde for alle.

Business Faxe yder gratis vejledning og erhvervsservice på vegne af Faxe Kommune. Vi har også mulighed for at henvise til dygtige samarbejdspartnere eller Erhvervshus Sjællands mange gratis forløb og kurser af høj kvalitet, som netop understøtter de muligheder eller udfordringer den enkelte virksomhed har. Til at supplere dette tilbyder Business Faxe nu også fortrolig sparring til netop den udvikling den enkelte virksomhed står overfor.

Business Faxe har længe tilbudt hjælp til oprettelse, administrativ servicering og facilitering af forskellige erhvervsnetværk og -sammenslutninger. I samarbejde med et anerkendt analysebureau tilbyder Business Faxe nu også kundeanalyser for virksomheder, der vil have en bedre indsigt i hvad det er for en værdi kunderne forventer og hvordan der skal handles, hvis der skal optimeres og udvikles på forretningen med kunderne og de potentielle kunder.

Alt sammen til glæde og gavn for udviklingen lokalt. I Business Faxe håber vi på, at vores optimisme og gå-på-mod skinner igennem på det trykte papir. Vi glæder os til at se hvad året vil bringe og tror på at 2020 bliver helt fantastisk for os alle!

Erhvervsdirektør
Tomas Legarth

Tags: