Månedens klumme – Februar

Månedens klumme – Februar

Har din virksomhed haft besøg?

Mange virksomhedsejere føler at det er svært at holde sig opdateret og går derfor ofte glip af information og aktuelle tilbud, som kunne være relevante for lige netop dem og deres virksomheds drift og udvikling. De mange tilbud og informationer kan være svære at overskue og have overblik over, derfor vælger mange virksomheder heldigvis at følge Business Faxes nyhedsbrev og sociale medier.

Ikke alle ved, at dette med fordel og helt uden beregning kan kombineres med et besøg fra Business Faxe. Gennem virksomhedsbesøg får vi muligheden for at lære de lokale virksomheder bedre at kende.  Det er gennem kendskab og forståelse, at vi individuelt kan vejlede, oplyse og viderebringe tilbud, der er målrettet til lige præcis den enkelte virksomhed.

Et virksomhedsbesøg kan være alt fra en kop kaffe og en snak om dagligdagen til en 360 graders gennemgang af virksomheden og alt derimellem. Business Faxe kan bidrage med nye input, nye perspektiver og nye forslag til din virksomhed og fælles for det hele er, at vi kan fortælle om alle de muligheder, du som virksomhedsejer har, og med garanti også om nogen du ikke selv kender til.

Hvis vores viden og kompetencer slipper op, så ved vi hvem du kan henvende dig til af dygtige folk både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Det kan dreje sig om eksempelvis salg, markedsføring, økonomi, generations- eller ejerskifte, eksport, digitalisering, grøn omstilling eller lige det, som netop din virksomhed har behov for.

Gennem Business Faxes kendskab til og forståelse for de lokale virksomheder, kan vi endnu bedre arbejde på at skabe bedre rammevilkår for virksomhedernes drift og udvikling. Når vi hører om udfordringer, f.eks. med kvalificeret arbejdskraft eller infrastruktur, kan vi forsøge at påvirke beslutningstagerne.

Fornemmer vi et behov for øget digitalisering, eksport eller andre ting kan, så kan vi lave inspirerende arrangementer eller opkvalificerende kurser. Når Business Faxe besøger virksomheder, handler det ikke kun om at se udfordringer, men i mindst lige så høj grad om at se muligheder, så vi kan sætte de rigtige ressourcer og samarbejder i spil for hinanden.

Det handler om lysten til samarbejde, hvis vi vil skabe vækst og udvikling for os selv og hele lokalområdet. At være i kontakt med Business Faxe er til glæde og gavn for både den enkelte og hele det lokale erhvervsliv, også selv om man ikke har brug for hjælp, inspiration eller opkvalificering i øjeblikket. Håber vi ses! – Book evt. allerede nu et besøg på vores hjemmeside www.businessfaxe.dk

Erhvervsdirektør
Tomas Legarth

Tags: