Leder du efter ledige lokaler? – så skal du slå til nu

Business Faxe administrerer Erhvervshuset Grobund på Finlandsgade i Haslev. Her kan du blandt andet leje lokaler til lager, logistik og produktionsvirksomhed.

Og netop nu er der ledige lokaler. Der er pt tre ledige lejemål, men det er både muligt at leje dem samlet, halvdelen af det eller kun det ene. Faktisk er meget muligt. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne og vilkår.

Du kan se billeder og film nedenunder:

Grobund – film af lager

Grobund – Film af lager 2

Grobund – Film af badeværelse

Grobund – Film af badeværelse 2

Grobund – Film af kontor

Grobund – Film af kontor 2

 

Erhvervshuset Grobund ligger på Finlandsgade 29 i Haslev og er en stor og rummelig bebyggelse på 3.206 kvm. Det er placeret i det aktive industrikvarter i Haslev, tæt på Haslev station og kun 6 km til sydmotorvejen.

Erhvervshuset tilbyder lejemål til vækstparate virksomheder inden for lager, logistik og produktion.

Huset blev oprindelig brugt som en produktionsskole og er derfor bygget i særdeles god kvalitet. I den forbindelse malede kunstner Poul Gernes samtlige flader i den store bygning, under devisen at farver skal være klare og stærke, men frem for alt behagelige at se på, og de former, som opstår gennem farveforskellene, skal være klare signaler eller symboler med maksimal genkendelighed. Noget der stadig tydeligt kan opleves på Grobund.

Som lejer på Grobund får du gode naboer og et stort fællesskab, så ønsker du at placere din virksomhed i et spændende vækst-, inkubations- og innovationsmiljø, er Erhvervshuset Grobund en unik mulighed med særdeles favorable kvm-priser.

Kontakt os for at høre nærmere om muligheder og vilkår.