LAG Sydsjælland vil ikke brænde inde med projektmidler!

LAG Sydsjælland vil ikke brænde inde med projektmidler!

LAG Sydsjælland har i de sidste 5 år støttet 52 projekter med i alt 14,4 mio. kroner og hermed medvirket til at skabe arbejdspladser og attraktive faciliteter i landdistrikter på Sydsjælland og Møn.

Afslutningen på programperioden nærmer sig. LAG Sydsjælland har dog mulighed for at støtte projekter i første halvår af 2020, men afslutningen bliver forhåbentligt hektisk, for de har, takket være en stor ekstra tildeling, mange penge til rådighed til uddeling på denne korte tid.

De har ganske vist taget lidt hul på 2020 pengene og indstiller 3 projekter til tilsagn i starten af januar, men der er fortsat penge til mange projekter.

Det er afgørende vigtigt for LAG Sydsjællands bestyrelse ikke at ”brænde inde” med nogen af projektmidlerne, så derfor opfordrer de alle der barsler med et godt projekt til at søge LAG støtte nu -og ikke udsætte det. Opfordringen er rettet mod mindre virksomheder, igangsættere, foreninger, lokalråd og ogsåprojektholdere, der tidligere har fået støtte.

Der kommer uden tvivl en ny programperiode for LAG ordningen, men ingen ved, hvordan den indrettes, hvilke kommuner den omfatter og hvilken type projekter der kan støttes. Den nye programperiode starter sandsynligvis også først i 2022.

LAG Sydsjælland har i første halvår af 2020, to indstillingsmøder, hvor ansøgninger behandles.
Deadline for ansøgninger er 28. januar og 28.april.

Vi hjælper gerne med vejledning og henvisning, så kontakt os, hvis du har et projekt i støbeskeen og gerne vil have del i de sidste projektmidler for denne programperiode.