Coast Safari – Velkommen til Danmarks grønneste kysteventyr

The Coast Safari – Det bedste af kysten mellem klinterne.

Vi samler kystlinjen og baglandet fra Stevns til Møns Klint i et inspirerende oplevelsesunivers, så gæster og lokalbefolkning får øje på alle de fine steder, man kan besøge i området. For de findes, men nogle gemmer sig lidt. I Kystprojektet sætter vi gæsten i centrum , og inspirerer lokalt erhverv til udvikling, der stemmer overens med gæsternes forventninger.

#staycation, miljøbeviste rejsemål, kvalitet og autencitet er derfor en naturlig del af Coast Safari.

Coast Safari er drevet af at realisere idéer, der kan højne oplevelsen af kvalitet, fremelske de unikke potentialer i ultra lokal form og arbejde med dyder som sammenhold, service, #sporløsfærd, bæredygtighed, deleøkonomi, og så vil vi også gerne forstørre og forstærke det, der findes i forvejen.

Coast Safaris geografi er kystlinjen og baglandet fra Stevns til Møns Klint, hvor vi vil skabe et fælles univers i området, så gæsterne får en oplevelse af sammenhæng.

Vi arbejder i tre spor på tværs af geografien: Outdoor Gastronomi & Livsstil

Vores vision er at binde området sammen i arkitektur med havnehoteller, flydende forsamlingshuse, saunaer, madkulturhuse og samlingspunkter for cykelturister, vandrere og board sport.

Læs meget mere om Coast Safari lige her

Kontakt os

Gregers Münter

Forretningsudvikler

+45 56 37 03 00
turisme@businessfaxe.dk