Initiativer

I Business Faxe tager vi initiativ til, og deltager i, udviklingsprojekter, der har til hensigt at understøtte og inspirere til vækst og udvikling i lokalområdet.

Med udgangspunkt i Faxe Kommunes Erhvervsstrategi fokuserer vi på udvalgte indsatser indenfor prioriterede områder, der har potentiale for vækst og udvikling til gavn for hele lokalområdet.


Aktuelle initiativer
Coast Safari

(Et destinationsprojekt som skal fremme turismen og erhvervslivet langs kysten)
Læs mere om projektet her
Læs en pressemeddelesen om det her 

Woodland Safari

Woodland Safari er håndplukkede eventyr for alle aldre. Vi har udvalgt de bedste oplevelser, som du selv sætter sammen, præcis som du bedst kan lide. Se vores kort og tjek vores getaway guide ud. Vi kan jo alle trænge til et lille eventyr med dem vi holder af.

Femern Change Zealand 

Danmarkshistoriens største og dyreste bygge- og anlægsprojekt, kan give øget aktivitet i ordrebogen hos Faxe Kommunes virksomheder.

Kom-løft Sjælland

DTU har i samarbejde med en håndfuld lokale erhvervsorganisationer, her i blandt Business Faxe, igangsat projektet Kom-løft Sjælland.
Kom-løft Sjælland er et kompetenceudviklings program for medarbejdere i små og mellemstore virksomheder. Formålet med programmet er at tilbyde udvalgte virksomheder et skræddersyet udviklingsprogram, der er tilpasses virksomhedens konkrete behov.

Ring mig op

Hos Business Faxe står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang eller videre. Vi glæder os til at høre fra dig.