Indstil dine kandidater til årets tre erhvervspriser

Vanen tro skal tre erhvervspriser uddeles, når Business Faxe den 25. november 2021 samler erhvervslivet om årets Erhvervsprisuddeling.

Vær med til at fejre lokalt erhvervsliv ved at indstille dine kandidater til Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Turismepris.

Business Faxe byder lokalt erhvervsliv velkommen til årets Erhvervsprisuddeling torsdag den 25. november 2021 – men inden da skal vi have fundet årets kandidater og vi har brug for din hjælp!

Erhvervsprisuddelingen består af tre selvstændige erhvervspriser, der ligesom sidste år består af ’Årets Virksomhed’, ’Årets Iværksætter’ og ’Årets Turismepris’.

Tre priser – tre sponsorer – tre kriterier

For at komme i betragtning til en af de tre priser, skal nogle kriterier være opfyldt.

Prisen Årets Virksomhed er sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn, og om kriterierne for prisen fortæller områdedirektør, Claus Andersen ’Årets Virksomhed er en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe Kommunes erhvervsliv, og skaber arbejdspladser, og tager et socialt ansvar.’

Prisen Årets Iværksætter er sponseret af Beierholm, og om kriterierne for prisen fortæller partner og statsautoriseret revisor Dorte Grøndal Hansen: ’Vi giver prisen Årets Iværksætter til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som vi vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.’

Prisen Årets Turismepris er sponseret af  Møns Bank, og om kriterierne for denne pris, fortæller Peter Laugesen, der sidder i turismenetværkets styregruppe: ’Vi giver Årets Turismepris til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv, og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Faxe på landkortet som destination.’

Send dit bud på årets prismodtagere

Send en mail med en kort begrundelse samt dit bud på en værdig modtager af en eller flere af de tre erhvervspriser senest mandag den 25/10 2020 til erhvervsdirektør Tomas Legarth: tl@businessfaxe.dk. Det er tilladt at indstille sin egen virksomhed.

De indstillede kandidater indgår i en pulje, hvorefter styregruppen nominerer tre kandidater til hver pris, og i sidste ende kårer vinderne. I styregruppen sidder Tomas Legarth på vegne af Business Faxe, Peter Laugesen på vegne af Møns Bank, Dorte Grøndal Hansen på vegne af Beierholm, Claus Andersen på vegne af Sparekassen Sjælland-Fyn og Gregers Münter på vegne af Rønnede Kro.

Du kan læse meget mere om året Erhvervsprisuddeling og tilmelde dig lige HER