Indstil dine kandidater til årets tre erhvervspriser

Vanen tro skal tre erhvervspriser uddeles, når Business Faxe den 28. november 2019 samler erhvervslivet om årets Erhvervsprisuddeling.
Vær med til at fejre lokalt erhvervsliv ved at indstille dine kandidater til Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Turismepris.

Business Faxe byder lokalt erhvervsliv velkommen til årets Erhvervsprisuddeling torsdag den 28. november 2019.

I år er hovedindlægsholderen general Peter Bartram, tidligere Forsvarschef og nuværende foredragsholder, rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem i flere store samfundsvigtige virksomheder og organisationer.

Erhvervsprisuddelingen består af tre selvstændige erhvervspriser, der ligesom sidste år består af ’Årets Virksomhed’, ’Årets Iværksætter’ og ’Årets Turismepris’.

Tre priser – tre sponsorer – tre kriterier

For at komme i betragtning til en af de tre priser, skal nogle kriterier være opfyldt.

  • Prisen Årets Virksomhed er sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn, og om kriterierne for prisen fortæller erhvervsrådgiver i Erhvervscenter Syd, Jeanet Lindholm: ’Årets Virksomhed er en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe Kommunes erhvervsliv, og skaber arbejdspladser, og tager et socialt ansvar.’
  • Prisen Årets Iværksætter er sponseret af Beierholm, og om kriterierne for prisen fortæller partner og statsautoriseret revisor Dorte Grøndal Hansen: ’Vi giver prisen Årets Iværksætter til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som vi vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.’
  • Prisen Årets Turismepris er sponseret af Faxe Turismenetværk, og om kriterierne for denne pris, fortæller Gregers Münter, der sidder i turismenetværkets styregruppe: ’Vi giver Årets Turismepris til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv, og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Faxe på landkortet som destination.’

Send dit bud på årets prismodtagere

Send en mail med en kort begrundelse samt dit bud på en værdig modtager af en eller flere af de tre erhvervspriser senest mandag den 11/11 2019 til erhvervsdirektør Tomas Legarth: tl@businessfaxe.dk. Yderligere kriterier: Kandidater til de tre erhvervspriser skal drive virksomhed i Faxe Kommune og det er tilladt at indstille sin egen virksomhed.

De indstillede kandidater indgår i en pulje, hvorefter styregruppen nominerer tre kandidater til hver pris, og i sidste ende kårer vinderne. I styregruppen sidder Tomas Legarth på vegne af Business Faxe, Gregers Münter på vegne af Faxe Turismenetværk, Dorte Grøndal Hansen på vegne af Beierholm og Jeanet Lindholm på vegne af Sparekassen Sjælland-Fyn.


Sæt kryds i kalenderen

Årets Erhvervsprisuddeling bliver afholdt onsdag den 28. november 2019 på Rønnede Kro.
Aftenens indlæg tager generalen og erhvervsmanden Peter Bartrams sig af. Indlægget vil handle om ledelse under forandring, noget vi alle kan lære noget af i vores bestræbelser på vækst og udvikling.

Du kan læse meget mere om året Erhvervsprisuddeling og tilmelde dig lige HER