I robåd over Atlanten uden mavesæk – Vil du hjælpe dem over?

KASPER OG SIMON VIL GØRE NOGET EKSTRAORDINÆRT OG GØRE EN FORSKEL FOR SYGE OG UDSATTE BØRN.
DE ER ROW FOR CHANGE.

Kasper Andersen har ingen mavesæk. Simon Svendsen er en helt almindelig, dansk familiefar. Begge bor de i Faxe.
Sammen vil de ro 5000 kilometer over Atlanten for at samle ind til velgørenhedsfonden CoolUnite , der hjælper udsatte og syge børn gennem sit samarbejde med hjælpeorganisationer, myndigheder og erhvervsdrivende.

Tanken på de alt for mange børn, der hvert år rammes af kræft og de mange udsatte danske børn giver Kasper og Simon en mission. Kaspers datter på 4 år risikerer nemlig at få alvorlig og dødelig kræft, hvis hun har nedarvet den genfejl, der resulterede i, at Kasper fik fjernet sin mavesæk. Hver dag lever Kasper med ængstelsen for, at kræftsygdommen bryder ud i datterens mave. Derfor vil Kasper og Simon sætte fokus på udsatte og syge børn ved at sejle over Atlanten i en robåd.

To helt almindelige fædre, der gør noget vildt. Noget ekstraordinært. Noget spektakulært for at sætte fokus på udsatte og syge børn.
ROW FOR CHANGE.


FÅ DIT BRAND MED OVER ATLANTEN

Som sponsor tager de dig, dine medarbejdere og dit brand med på hele rejsen.
Som sponsor bliver dit brand en del af Row for Change teamet. Du får medieeksponering, og du får adgang til materiale, som du kan bruge i din markedsføring. Du får også mulighed for at give dine medarbejdere et unikt indblik i vores erfaringer med vilje og målrettethed, når vi søger det ekstraordinære. Samtidig kan du give dine medarbejdere en følelse af stolthed, når de ved, at jeres brand er med til at sætte fokus på syge og udsatte børn en stolthed, som kan sprede sig til jeres kunder.
Via videoer, sponsormøder og løbende updates kommer du med ind i træningslokalet, når armene syrer og smerten går i hovedet. Du kommer med i deres tankemønstre og mentale træning med vores coach, og du kommer med, når de kæmper for at tage de 15 kilo på, som de vil tabe under turen over Atlanten.
Du kommer også med på turen mellem La Gomera og Antigua, når bølgerne vælter ind over båden, solen bager, søsygen sætter ind og deres mentale styrke kommer på overarbejde. Fra båden deler de så vidt deres udstyr tillader det både succesoplevelserne, fascinationen af det blågrønne hav og de dybeste følelser fra deres inderste. Savnet, viljen, frygten og styrken.
Når de kommer hjem, får du som sponsor adgang til dem. To helt ordinære danskerne, som vil opnå det ekstraordinære. De vil besøge jeres arbejdsplads og dele ud af deres oplevelser med motivation, dedikation og vilje med jeres medarbejdere og forhåbentlig inspirere med deres budskab om viljens magt.

 


Hvis du er interesseret kan du se mere her eller kontakte dem her:
rowforchange@gmail.com
www.rowforchange.com
Simon: 26273029 // Kasper: 61707604