Har du en positiv vinkel på hele miseren?

Aviserne kalder det agurketid, men reelt er vi nok alle bare trætte af at skrive og læse om Corona og resten af hendes følge.
Corona er til stede, men vi synes ikke, at hun skal have al vores opmærksomhed!

For trods den uvelkomne gæst, sker der jo også positive ting – både privat og i erhvervslivet. Forleden talte vi fx med en repræsentant fra et netop nedlagt erhverv, som i den grad havde besluttet sig for at komme videre. Den forfærdelige situation blev brugt som springbræt for en ny tilværelse – og vi kunne kun dele engagementet og ønske god vind!

Andre har lært at hjemmearbejde er mere effektivt – hvis ikke lige børnene også er hjemsendt og/eller skal have hjemmeundervisning, forstås.
Men hvad med dig? Hvad har du lært, hvad her du oplevet, som kan give andre et skub i den positive retning?

Uden at være naive kan vi jo godt koncentrere os lidt om de gode sider ved de forandringer, som vi af og til tvinges til at gå i møde.

Inspireret og i forlængelse af Sjællandske’s Cecilie Hänsch’ opfordring til deling af gode historier, melder vi os ind i koret.
Lad os skabe lidt plads til den gode vinkel, det rare spin på hele miseren og lad os dele det med hinanden i håbet om at kunne ’look on the bright side’, eller endda måske inspirerer hinanden.

Send en mail til info@businessfaxe.dk hvis du har en vinkel, et synspunkt eller en god positiv twist på situationen. Så laver vi et opslag om det ?