Business Faxe angående de skærpede Corona-restriktioner

Efter regeringens nye udmelding og tilhørende restriktioner har vi valgt, at der ikke bliver gennemført fysiske arrangementer i Business Faxes-regi resten af året 2020.

Det er vigtigt for os at påpege, at denne beslutning IKKE betyder, at vi lukker ned for vores aktiviteter, men at opgaveløsningen blot bliver anderledes for at nå de samme mål.

I Business Faxe finder vi det afgørende vigtigt, at Danmark ikke lukker ned igen, men at vi fortsætter blot under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger og måske på nye måder.

Business Faxes Erhvervsprisuddeling 2020 vil blive afviklet med målet om at fejre det lokale erhvervsliv og styrke sammenhængskraften. Afviklingen bliver blot anderledes, men lige så festlig.

Tilsvarende vil vi sikre at den månedlige succes, Business Faxe MorgenForum, hvor det lokale erhvervsliv holder sig orienteret og netværker, ikke går i sig selv.

Business Faxe vil i det hele taget fortsætte vores arbejde med målet om lokal vækst og udvikling, men nu blot på andre måder under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Vi ses, høres, mødes eller…..