FÆLLESSTAND PÅ hi

FÆLLESSTAND PÅ hi

I et samarbejde med Dansk Erhvervsfremme tilbyder hi – Skandinaviens største teknologi- og industrimesse igen i år rabatter på fællesstande ved årets messe i Herning d. 1. – 3. oktober 2019.

OM hi

hi Tech & Industry Scandinavia tilbyder en unik mulighed for at nå flere end 20.000 beslutningstagere og influenter på 3 tætpakkede dage. I 2017 oplevede de en fremgang på næsten 4000 besøgende sammenlignet med 2015 – og de har lige så store forventninger til 2019!

hi tager den traditionelle messeoplevelse til et nyt niveau, og har fokus på nytænkning, inspiration og vidensdeling. hi er omdrejningspunkt for et væld af spændende events med internationale keynotespeakers, konferencer, hands-on oplevelser og et omfattende aktivitetsprogram på TECHNOMANIA, The Smart Company, Wind Energy Denmark, International Food Contest og meget mere.

Du kan blive en del af et attraktivt fællesskab med over 750 andre udstillere og opleve, hvad det kan gøre for din virksomhed.

Læs mere om messen og se en udstillingsliste lige her

Interesseret? Skriv til os…

Business Faxe samler lokale virksomheder der gerne vil deltage på en fællesstand og dermed sammen kan få en stand til reduceret pris og samtidigt styrke sit netværk af andre lokale og nationale udstillere!

Med andre ord, hvis vi lykkedes med at samle f.eks. 4 udstillere lokalt i en 6 x 6 meter stand, så kan vi nøjes med at dele en udgift på standleje på blot 44.000 kr. – mod en normalpris på 67.600 kr.