Er du klar til Brexit?

Hvad betyder Brexit for din virksomhed?

Mange danske virksomheder vil blive udsat for store udfordringer i forbindelse med Brexit. Business Faxe har samlet relevante og nyttige links til dig som bliver berørt af Brexit.

For eksempel har Erhvervsministeriet udarbejdet en Brexit-tjekliste med 18 punkter, der kan hjælpe din virksomhed med at afklare, hvordan et hårdt Brexit (no deal) kan påvirke din virksomhed. Brexit-tjeklisten er et online værktøj til danske virksomheder i deres forberedelse på Brexit.
Brexit-tjeklisten er udarbejdet af Erhvervsministeriet i samarbejde med en række andre ministerier og i partnerskab med Dansk Industri, Dansk Erhverv og Landbrug & Fødevarer.

Se Brexit-tjek listen her.

Mere generel information om Brexit kan findes på regeringens Brexit-hjemmeside.


Fordi betingelserne for samhandel med Storbritannien efter Brexit endnu er ukendte, har også Dansk Industri udarbejdet en værktøjskasse til at forberede virksomheden på de nye tider.
Det er vanskeligt at forudse de fulde konsekvenser af Brexit, hvis briterne forlader EU uden en aftale. De rette forberedelser kan dog mindske virksomhedernes sårbarhed.

Dansk Industri (DI) har udviklet en værktøjskasse, der kan bruges i virksomheden, når man overvejer, hvordan man bedst kan forberede sig på at navigere virksomheden gennem et såkaldt no-deal Brexit.

Se værktøjskassen her

Du kan se den fulde pdf med rådgivende links til alle brancher lige her.

Hvis du er bekymret eller i tvivl hvorvidt Brexit berører din virksomhed er du velkommen til at kontakte os.