Eco Valley – En investering i fremtiden

Fremtiden byder på endnu flere fordele

I de kommende år gennemfører Staten en række massive investeringer i infrastrukturen i Østdanmark. Flytter du din virksomhed til Eco Valley kan du se frem til en betydelig udbygning af både motorvejs- og jernbanenettet samt den nye Femern-forbindelse.

Udbygning af motorvejsnettet

Motorvejsnettet i Østdanmark bliver i disse år udvidet og moderniseret på en række strækninger. Det gælder bl.a. E47 Sydmotorvejen, som Eco Valley ligger centralt placeret ved. Via E47 får din virksomhed endnu kortere afstand til flere store infrastrukturelle knudepunkter i ind- og udland.

Læs mere om udbygningen af motorvejsnettet

Udbygning af jernbanenettet

Jernbanenettet i det østlige Danmark udbygges betydeligt de kommende år. Det gælder først og fremmest den nye bane København-Ringsted samt udbygningen af Ringsted-Femern banen som et led i den kommende faste forbindelse mellem Danmark og Tyskland.

Læs mere om udbygningen af jernbanenettet

Femern-forbindelsen

Med den kommende Femern-forbindelse får virksomheder i Eco Valley en direkte, hurtig og fleksibel motorvej og jernbaneforbindelse til Danmarks største eksportmarked, Tyskland. Når tunnelen under Femern Bælt står færdig, vil rejsetiden fra Eco Valley til Tyskland være reduceret til blot én time.

Læs mere om Femern-forbindelsen

Ring mig op

Vil du vide mere om grundene i Eco Valley, så kontakt os, og vi vender tilbage indenfor 24 timer for en uforpligtende snak.