Et unikt tilbud! – Digitale veje til vækst

Et unikt tilbud! – Digitale veje til vækst

Digitalisering giver virksomheder mange forskellige muligheder for at skabe vækst. Der ses store fremskridt inden for stort set alle erhverv med maskiner, systemer og nye tilgange til processer. Fremskridt som allerede har sikret vækst og indtjening for flere virksomheder i regionen.
Hvordan skal digitalisering skabe vækst hos jer?
Dette projekt tilbyder dig en rådgiver med en branchespecifik viden og/eller en specifik digital ekspertise til, sammen med dig, at udvikle en vækststrategi. Du kan matche med en rådgiver fra vores liste eller du kan vælge din egen rådgiver.
Du kan modtage rådgivning for op til 72.000 kr. ex. moms uden beregning.
Projektets mål er at få regionens virksomheder til at knække koden til digital vækst, så du også kan høste frugten af den digitale udvikling.
Deltagelse
For at deltage i projektet, skal din virksomhed være en SMV og være inden for en af disse erhverv; fødevarer, transport og logistik, byggeri og anlæg, eller cirkel- og bioøkonomi. Er du i tvivl om din virksomhed kvalificerer sig, kan du læse mere her, eller kontakte os på vaekstplan@digitalvaekst.dk.
Tag testen her
Der er efterhånden ingen tvivl om, at digitalisering af forretningsgange er en nødvendighed, men det kan være svært at komme i gang. Særligt SMV’er kan opleve udfordringer (PWC Pulsmåling 2016), da de ofte enten ikke har kompetencerne til processen, eller ikke kan finde pengene til at hyre dem.
Dette forsøger Region Sjælland at imødekomme, ved at søsætte projekter med det formål, at give SMV’er mulighed for at få økonomisk understøttelse, til selve processen.
Hvad enten din virksomhed har brug for at få lavet en plan, eller få et kompetenceløft til dine medarbejdere, så kan dette projekt hjælpe dig.