Der er ekstraordinær hjælp at hente, hvis din virksomhed blev ramt af Coronaen – hvis du skynder dig!

Der er ekstraordinær hjælp at hente, hvis din virksomhed blev ramt af Coronaen – hvis du skynder dig!

Business Faxe har allieret sig med Jette Mølholm, som i sit firma Funding2Learn udlever sin ekspertrolle indenfor kombinationen af funding og forretningsudvikling. Et emne som kan være svært at gennemskue for lægmænd, men som samtidig kan være enormt relevant og givende for adskillige virksomheder.

Det første indlæg fra Jette drejer sig om det særlige Genstartsprogram, som er målrettet virksomheder, der har lidt tab under Corona-krisen:

Du kan få lov til at bruge 25.000 kr. til rådgivning via det særlige Corona–Genstartsprogram https://ehsj.dk/corona-genstart.
Der er tale om et direkte tilskud til en rådgiver, og du skal skynde dig, fordi den samlede udlodningssum fordeles efter ”først-til-mølle-princippet”!

Hvad kan din virksomhed få hjælp til via en rådgiver?
  • Strategisk sparring og rådgivning
  • Forretningsudvikling
  • Eksekveringsplan

Hvilke krav skal du leve op til? Du skal kunne nikke ’ja’ til disse 2 ting;
  • At din virksomhed har mistet mindst 30 % omsætning i corona-perioden
  • At din virksomhed har under 100 ansatte

Er det svært at få del i midlerne:

NEJ!


Hvad skal du gøre?

Kontakt Jette fra Funding2Learn på tlf. 51 28 71 97.
Det tager under en 1 time at skrive ansøgningen – og det kan du også få hjælp til

Det med småt:

Der er formelt ingen andre krav end de nævnte. Dog skal virksomheden løbende i rådgivningsperioden kunne dokumentere egen brug af tid ( typisk møder og øvrige aktiviteter med rådgiver) til projektet svarende til en lønværdi på 35.000 kr – altså et antal timer, der svarer til denne sum. I praksis kan det være svært at dokumentere, hvis man er solo – og langt nemmere, hvis der er en lille håndfuld medarbejdere i virksomheden. Betingelsen er helt reel, idet forandringer kun kan ske, hvis virksomheden selv medvirker.