Månedens klumme – juni 

Månedens klumme – juni 

Business Faxe vinder udbuddet af erhvervsfremme for Faxe Kommune!

I Business Faxe er vi meget glade for at kunne meddele, at vi fortsætte som leverandør af erhvervsservice og erhvervsaktiviteter til erhvervslivet for Faxe Kommune.

Det glæder os at Kommunen, med valget af Business Faxe, vælger et tæt samarbejde med netop det erhvervsliv, som skal serviceres og skabes de bedst muligt betingelser for. Når Kommunen vælger Business Faxe, vælger man samtidig erhvervslivets største repræsentant med over 200 medlemmer. Der vælges en aktør, som ikke bare har erfaringen og netværket, men som også har erhvervslivets interesser som formål.

Faxe Kommunes valg bekræfter os i, at vores ydelser og arbejde er de bedste på markedet i fri konkurrence. Business Faxe er nu aktivt valgt til af de lokale politikere – og fundamentet for et godt samarbejde er skabt. Vi har en række projekter for lokal vækst og udvikling, som der nu skal arbejde på i samarbejde med både virksomheder, Kommunen og øvrige aktører.

Den nye kontrakt betyder, at vi har et godt fundament til at fortætte det gode arbejde. Vi har de seneste år arbejdet hårdt på at skabe en organisation med en professionel opgaveløsning og en tillid i erhvervslivet, alt sammen noget der er faldet på plads nu. Dertil kommer at vi er helt enige i Faxe Kommunes erhvervsstrategi og dermed er retningen for vores arbejde og medvirken til udmøntningen lagt.

Borgmester Ole Vive har en forventning om et markant løft på området. En forventning Business Faxe deler. Selv om det er lykkedes Business Faxe på godt og vel ét år at genopbygge det forretningsmæssige fundament og genskabe tilliden i det lokale erhvervsliv, og selvom Kommunens erhvervsstrategi lægger en fin retning, skal der findes finansiering hvis vi skal lykkedes med de store ambitioner. Erhvervslivet er blevet beskåret og for 1.8 millioner får man ikke meget udvikling.

I Business Faxe går vi forrest i arbejdet med lokal vækst og udvikling, derfor vil vi, som supplement til den basale erhvervsservice for Faxe Kommune, fokusere på funding og finansiering af strategiske udviklingsprojekter. Vi tager også det næste naturlige skridt i vores egen udvikling. Vi vil udvikle rådgivningsydelser og services for erhvervslivet til understøttelse af den enkelte virksomheds egen udvikling og vækst.

Ligesom borgmester Ole Vive glæder vi os rigtigt meget til et konstruktivt og frugtbart samarbejde om udmøntningen af Kommunens erhvervsstrategi, hvor tillid og tro på fremtiden er vigtig.

 

Tags: