Business Faxe har endnu en gang allieret sig med eksterne kræfter

Business Faxe har igen allieret sig med eksterne kræfter, denne gang i form af Mogens Birch-Larsen som er direktør, partner og stifter af ConsulTeam Management. Mogens har mere end 30 år erfaring med leder- og ledelsesudvikling, forretnings- og organisations-udvikling samt som virksomhedsrådgiver og netværks facilitator/tovholder. Derudover er han også regional ambassadør for Sparringspartnerne.

Mogens primære styrke ligger i særdeleshed i hans erfaring med ejerledere og deres udvikling. Det er derfor især på dette felt, vi vil sætte Mogens i spil.

Som virksomhedskonsulent har han i de seneste par år arbejdet tæt sammen med små- og mellemstore virksomheder (SMVer) bl.a. omkring koncepter som ’Vækst via Ledelse’ og ’Vækst gennem rådgivning’. Dette i et tæt samarbejde med Væksthus Sjælland og Væksthus Hovedstaden – de nuværende Erhvervshuse.

Hans spidskompetencer tæller bl.a. professionelt bestyrelsesarbejde i ejerleder- og SMV-virksomheder, generel og operationel ledelse, markedsføring, Key Account Management, samt opbygning og udvikling af personlige relationer (netværk).

Husk at du altid er velkommen til at ringe og få en snak eller bede om et virksomhedsbesøg.