Borgmesterbesøg skal sikre større indblik i lokalt erhvervsliv

Borgmester Ole Vive og direktør Tomas Legarth har nu i 4 år besøgt virksomheder en gang om måneden for at forstå det lokale erhvervslivs vilkår. Denne gang besøgte de for første gang virksomheder, der tidligere var besøgt, nemlig for 4 år siden. Ikke nok med, at Faxe Kommune huser mange meget spændende virksomheder, så er udviklingen interessant og opløftende, trods en mellemliggende Corona-krise.

  • Hos DANpumper kunne indehaver Johannes, fortælle om et fortsat fokus på udvikling. Det er kommet flere lærlinge i kerneforretningen, der producerer, sælger og servicerer højkvalitets pumper. Flere ressourcer støtter op om produktudviklingen, det forøgede fokus på styring og overvågning samt involvering og uddannelse af kunder og samarbejdspartnere. Alt sammen med nysgerrig innovation og i samarbejde med forskningsinstitutioner.
  • I MegaTherm, der både er højt specialiserede indenfor hærdning af metal og leverer el-service, har der også været gang i udviklingen, trods Corona-krisen og lukning af en af de største kunder. Helt fysisk kan det ses ved, at der er bygget endnu en hal og bygningsmassen nu er fordoblet. Der er kommet nye maskiner og kunder til. Samarbejdet generationerne imellem fungerer, både Aage, Johnnie og Thomas smiler og virker tilfredse.
  • Hos Viper-flex kunne indehaver Claus, på sin altid meget engagerede måde, fortælle om at have Ilse Jacobsen om bord og være blevet promoveret på TV i ”Nak og Æd” med H.K.H. Kronprins Frederik. Skydestokkene er nu sublimt udviklet til perfektion og går som varmt brød i jagtkredse i hele verden. Et iværksættereventyr, der både har bragt Claus på fuld tid, halveret hans ”stress” og giver daglig arbejdsglæde.

Vi kan ikke kun være stolte over vores mange og interessante virksomheder i Faxe kommune, men også over at de til stadighed udvikler sig. Det glæder os usigeligt i Business Faxe.


Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg.
Læs mere her