Virksomhedsbesøg med borgmesteren – september

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

På en solbeskinnet dag tilbage i september var borgmesteren og erhvervsdirektøren igen sammen på virksomhedsbesøg for at få en fælles forståelse for de lokale virksomheders vilkår, muligheder og udfordringer. I september måned besøgte de tre virksomheder, Tomas Legarth fortæller:

Dagen startede hos Hovby Maskinsnedkeri hvor Jakob og Heidi tog imod, fortalte og viste rundt i den gamle og velrenommerede virksomhed, der i dag har omkring 20 medarbejdere. Flest tømrer, men også snedkere, malere og arbejdsmænd, løser de mangeartede opgaver, alt sammen støttet og styret af mester selv, en projektleder og selvfølgelig administrationen, hvor man følger med tiden og et nyt sagsstyringssystem er implementeret. Et system, der rækker helt ud i bilen til den enkelte medarbejder, for at optimere og i sidste ende være til gavn for kunden.

Turen gik videre til Strandegård hvor Ivan Reedtz-Thott fortalte om den økologiske drift og udviklingsplanerne. Planer der involvere Baltic Pipeline, der går i land lige øst for godset og fortsætter henover eller rettere under godsets jorde. Efter en tur i den økologiske frugtplantage viste lejrchef Kasper de sidste nye tiltag på Feddet Stand Resort, som netop i år har fået 5 stjerner og er en af landets mest besøgte og eftertragtede.

Dagen sluttede hos Thomas, indehaver af Nettoparts i Haslev. En virksomhed der stødt er vokset siden sin etablering og i dag har omkring 25 ansatte. Nettoparts er en virksomhed, som de fleste er stødt på, hvis man handler på nettet, for de forhandler “dele til det hele”, altså reservedele til hårde hvidevarer og beslægtede produkter. Nettoparts forhandler og servicerer i hele Skandinavien. Vi kan være rigtig stolte af at have sådanne virksomheder i lokalområdet, ikke mindst fordi vilkårene for handels-, lager- og logistikvirksomheder er gode lokalt.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg.
Læs mere her