Virksomhedsbesøg med borgmesteren – oktober

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Vanen tro var borgmesteren og Tomas også rundt og besøge virksomheder sammen i oktober. Formålet er at få en fælles forståelse af de vilkår det lokale erhvervsliv har samt at gøre opmærksom på de muligheder og gode historier kommunen faktisk byder på.

Vi startede på Jomfruens Egede ved Lystrup Gods hvor direktør Mette Steen bød velkommen, viste rundt og fortalte om den store succes det havde været at relancere stedet til både private og virksomheder med både popup events, spisning, overnatning, fester og konferencer. Sommerens hit var stedets natur spa med vildmarksbad og sauna.

Så gik turen til Faxesnedkeren, som Anders Nielsen startede for mere end 30 år siden. Anders har drevet forretningen med succes og i dag er der mere end 20 ansatte. Der har ikke været noget at klage over, heller ikke under krisen. Anders tror på samarbejde og byder gerne ind på både hoved- og fagenterpriser samt på alle typer af opgaver til private.

Næste stop var Georg Boas, som er vækstet nærmest eksplosivt. Både ejer og stifter Georg samt Flemming viste rundt i de helt nye produktionsfaciliteter. Forretningen producerer og monterer radiatorskjulere og indbygningsreoler efter mål. Der leveres både til store hotelkæder og ikke mindst til private i det nordlige Sjælland. Virksomheden har fokus på kvalitetshåndværk og tager et socialt ansvar, når der skal ansættes medarbejdere.

Vennely, som er et nyoprettet bo- og behandlingssted for unge og voksne med autisme eller ADHD, som kommer til udtryk ved en intellektuel/kognitiv forstyrrelser og deraf følgende udviklingsforstyrrelser. Hele staben tog imod, viste rundt og forklarede om konceptet. Der var stor tilfredshed med lokalområdet, som rammer for centret. Der forventes i løbet af kort tid mere end 60 ansatte.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg af Business Faxe.
Læs mere her