Virksomhedsbesøg med borgmesteren – maj

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Endnu engang har Business Faxe haft borgmester Ole Vive med rundt i det lokale erhvervsliv. I maj måned besøgte de to virksomheder, Tomas Legarth fortæller:

I dag var borgmester Ole Vive og jeg på besøg hos Johs. Mertz i Faxe, hvor både direktør Christian Holst og Steen Nielsen tog imod og fortalte om den imponerende forretning og planerne for fremtiden. Endnu et eksempel på at vores lokalområde er ideelt beliggende infrastrukturelt på Sjælland.

Efterfølgende tog vi til Hesede Hovedgård, hvor Kit Kjølhede og hendes mand Claus Krüger har lejet sig ind i hovedbygningen for at drive forretning med fokus på den gode oplevelse om kunst, events, vin, møder og andet godt. Som en del af Destination Gisselfeld er potentialet om turisme i vores fantastiske lokalområde ved at udfolde sig positivt.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg.
Læs mere her