Virksomhedsbesøg med borgmesteren – juni

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Endnu engang har Business Faxe haft borgmester Ole Vive med rundt i det lokale erhvervsliv. I maj måned besøgte de to virksomheder, Tomas Legarth fortæller:

Efter en spændende valgdag brugte borgmesteren og jeg formiddagen på, at besøge Lastvognsforhandler HE Jørgensens hovedkontor i Dalby. Indehaver Henrik Jørgensen og direktør Peter Ackermann fortalte om den imponerende virksomhed med hele 11 forretninger og ca. 250 ansatte rundtom på Sjælland. En virksomhed i konstant udvikling og med fokus på medarbejderne.

Turen gik derefter til SP Medical i Karise, som sprøjtestøber plast til medicinalvarebranchen. Direktør Kenny Rosendahl kunne fortælle om denne interessante og højt specialiserede virksomhed i vores lokalområde med 80 ansatte lokalt og 450 på verdensplan, der er en del af den globale koncern SP Group med mere end 2.000 ansatte. Det er en fornøjelse, at vi lokalt har så mange spændende virksomheder, der bidrager med arbejdspladser og lokal vækst.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg.
Læs mere her