Virksomhedsbesøg med borgmesteren – august

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Endnu engang har Business Faxe haft borgmester Ole Vive med rundt i det lokale erhvervsliv. I august måned besøgte de to virksomheder, Tomas Legarth fortæller:

Først gik turen til RenTrafik Uddannelsescenter, hvor Janus tog imod og fortalte om forretningens fantastiske udvikling. Det er kun 4 år siden at Janus, som landets yngste kørerskolelærer på 23 år stiftede sin køreskole og siden da er udviklingen gået hurtigt. Sidste år fik Janus Business Faxes Årets Iværksætter 2018, en hæderspris sponsoreret af Beierholm. I dag har Janus sin egen ejendom på Jernbanegade i Haslev med nye flotte teorilokaler. RenTrafik er blevet akkrediteret og må nu også uddanne kørerskolelærere. Planerne er mange og det bliver helt sikkert ikke det sidste vi hører til Janus og hans ideer. I Business Faxe er vi stolte af at have fulgt Janus det meste af vejen og glæder os på lokalområdets vegne over at vi har så driftige forretningsfolk.

Herefter fortsatte besøgsrunden til Nordlie Foods i Haslev, hvor stifter og direktør HN tog imod og bød på frokost sammen med fru Maiken, der også arbejder i virksomheden. Administrationschef Thomas Greis Hansen, viste først rundt i de store og meget flotte bygninger, der lægger rammer til virksomhedens salg og distribution af moderne specialiserede konsumvarer til detailhandlen og restaurationsbranchen. HN stiftede i 1973 virksomheden og siden er den kun vokset og er i dag en hæderkronet virksomhed med godt købmandskab, solide værdier og stærke relationer i branchen. Det er en moderne virksomhed, hvor der tænkes forretning og i bedste CSR stil sørges der blandt andet også godt for medarbejderne. Et generationsskifte er under forberedelse, så denne lokale stolthed kan fortsætte sin succes i mange år endnu.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg.
Læs mere her